לנטע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לנטע
    ליאור
    03/08/2015

האם טיפול פסיכולוגי יהיה בחינם? האם זה יהיה לכל אחד או רק לכאלו שאובחנו עם בעיות באישיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנטע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנטע - תגובה

נטע אדלר
    03/08/2015

שלום שירה,
    כפי שכתבתי, הטיפול במרפאות לברה"נ, יינתן בחינם, בתנאי שהמטופל יסכים לדיווח פרטיו לקופת החולים בה הוא מבוטח (שכן קופת חולים היא הגורם המממן את הטיפול) הדיווח כולל אבחנה פסיכיאטרית, אבל לאו דווקא אבחנה של הפרעת אישיות. יכולות להיות אבחנות "רכות" יותר כמו "הפרעת הסתגלות", תלוי במקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וטיפול פסיכולוגי יהיה כלול המרפאות

ליאור
    03/08/2015

או שזה ישאר אותו דבר כמו היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי עכשיו שענית לי למטה אבל לא לי

ליאור
    03/08/2015

האם טיפול אישי של פגישות עם פסיכולוג בלי צוות נוסף יתאפשר במסגרת הרפורמה בחינם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי עכשיו שענית לי למטה אבל לא לי - תגובה

נטע אדלר
    29/09/2015

כן. במסגרת הרפורמה פונים ימשיכו לקבל טיפולים פסיכולוגיים במסגרת מרפאות לברה"נ. טיפול פסיכולוגי משמעו פגישות עם פסיכולוג, ללא צוות נוסף.

צר לי על העיכוב בתשובה.

מועדים לשמחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו