איך אני נפרדת מהפסיכולוגית שלי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך אני נפרדת מהפסיכולוגית שלי?
    נ
    07/08/2015

אני מטופלת כחצי שנה ואני לא מרגישה שיש התקדמות. בנוסף, אין לי כסף כבר לשלם על הטיפולים (250₪ פעם בשבוע)
    ניסיתי בעבר להפרד ממנה אך היא טוענת שזה חלק מהבעיה שלי להחזיק מערכות יחסים וכעת יש לי פחד מלדבר איתה על זה שוב מחשש שהיא תנסה לעשות עליי מניפולציות. היא אפילו ניסתה לשכנע אותי להפגש פעמיים בשבוע במקום פעם אחת והסברתי לה שבקושי יש לי כסף למפגש אחד. בנוסף, היא לא מרשה לבטל מפגשים
    מה אני עושה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזיקה אותך קצר

שירי
    08/08/2015

הפסיכולוגית . בגלל זה אני לא בעד טיפול כזה. זה כסף שלך ואת רשאית לעדות מה שאת רוצה. את לא חייבת דין וחשבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע גם דעות של מומחים בעניין

נ
    14/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעוד חודש תהיה תשובה

שירי
    14/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תפרדי ממנה מה את צריכה אישור?

שירי
    15/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני נפרדת מהפסיכולוגית שלי? - תגובה

נטע אדלר
    12/09/2015

שלום נ,
    אמנם אני לא יכולה להשיב לך מה עלייך לעשות, אך אני יכולה לומר, כי אמון, בעיניי, הוא אבן בסיס בטיפול. את כותבת שאת מרגישה את השכנוע של המטפלת שלך להישאר בטיפול, כמניפולציה מצידה. זה בעייתי ולכן, לדעתי, אם תמשיכי בטיפול מבלי לפתוח איתה את תחושותייך ומחשבותייך ובמקביל תנסי למצוא "דרכי מילוט", כמו ביטולים, הטיפול יאבד את יכולתו להיות משמעותי עבורך, בכל אופן.
    צריך להפריד בעיניי בין השיקול הכספי לשיקולים אחרים ולא לתלות את המהות בקושי הכספי.
    אני מציעה לשאול את עצמך מספר שאלות:
    - אם הייתי מרגישה נתרמת, האם הייתי מוכנה\יכולה להשקיע כספית בטיפול ולאורך זמן?
    - האם יש משהו בדבריה של המטפלת לגבי הבעיה שלי במערכות יחסים והאם אני רואה בקשר הספציפי עם המטפלת אפשרות לעבוד על הקשיים?
    - האם אני מרגישה בקשר שנוצר עם המטפלת מקום בטוח להעלות בו את אשר על ליבי בפתיחות ובכנות?
    - האם הקושי לתת אמון מוכר לי מקשרים אחרים או שהוא ייחודי בקשר עם המטפלת הנוכחית?
    אני מקווה שדיון עם עצמך בשאלות הללו, יעזור לך להגיע להחלטה.

התנצלות על ההמתנה לתשובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו