מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קם בשביל לקום חי בשביל לחיותהשורד09/08/2015
אין לי הרבה סיבות לקום בבוקר אבל אני קם בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך הרבה סיבות
שירי12/08/2015מספיק שאתה בריא. עובד. יש לך משפחה תומכת. יש לך דירה. את כל השאר אפשר לבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצוב לקרוא את מה שאתה כותב
דנה12/08/2015אבל אין ברירה אחרת. שחר צודקת. אם יש לך את אילו אתה מלך. תספר קצת על עצמך בן כמה אתה. למה אתה מרגיש כך. אני מקווה שבעתיד הקרוב יהיו לך המון סיבות טובות לקום בבוקר. אל תתן לדכאון לנצח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח שיהיו
השורד12/08/2015אבל אני ממשיך ללכת . תודה על התגובות. הסיפור חיים שלי מורכב וקשה מדי בשביל לתאר אותו במילים. כל עוד אני יוכל המתנה שלי לעולם תהיה הקיום שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מפחיד ומדאיג
שירי12/08/2015אולי בכל זאת תשתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כוונה להפחיד ולהדאיג
השורד13/08/2015פשוט בודדתי את עצמי יותר מדי מהעולם שמסביב מכל מיני סיבות ועכשיו אני מרגיש שהחיים הם סתם שעמום אחד גדול ועצוב. אין לי נטיות אובדניות.אני עובד בצורה חלקית ומקבל קצבת נכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה אותך
שירי13/08/2015פשוט מדבריך היה קשה להבין במה מדובר והאמת דאגתי לך.. יש לך בת זוג?ילדים? במה באה לידי ביטוי הנכות שלך? בדידות זה דבר אכזרי וקשה מסכימה איתך. אבל אל תתיאש. בטח יש מה לעשות. ליבי איתך. תאמין לי העיקר הבריאות זה הכי חשוב מפה תוכל לצמוח. לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
שירי13/08/2015טוב שאתה עובד. ונעזר בקיצבה. בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 45 רווק
השורד13/08/2015מקבל קצבה של 40 אחוזי נכות נפשית על אובדן כושר עבודה. יותר מדי שנים ליד מכונה כנראה. שלוש פעמים בשבוע אני עובד בשמירה בישוב בו אני גר. כרגע המצב הכלכלי שלי בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר
ליאור13/08/2015האם נפצעת בעבודה? האם אתה מוגבל פיסית? האם התבודדת בגלל האובדן כושר עבודה? האם יש לך הורים? אחים? אתה יחסית צעיר ועדיין יכול לבנות חיים ואפילו משפחה. אולי תיקח מאמן שירים לך קצת את המורל ותעבדו ביחד על צעדי התקדמות. מאחלת לך בריאות טובה והצלחה ושתביה מוקף באנשים אהובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורד כמוני כמוך ...
אני13/08/2015שלום לך,
המקרה שלנו פחות או יותר דומה.
אני רווקה בת 40 גם מתקיימת מקצבת נכות על אוסידי.
עובדת פעמיים בשבוע בלבד.
אין לי הורים וגם לא ילדים.
היו לי כמה "חברות'" שנתקתי עימן את הקשר מסיבות כאלה ואחרות, לא אכנס לפרטים.
המוזר הוא שאני נראית מעולה חיצונית, מה גם שאני בחורה מאוד משכילה ומלומדת, אך אין לי זוגיות.
למרות הכל אני שורדת!!!
מנסה להרחיב את המעגל החברתי שלי.... אני בטוחה שהכל יהיה בסדר, בסופו של דבר אנו מקבלים את מה שאנו מבקשים לעצמנו :)
בהצלחה איש יקר ובשורות טובות-אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי אולי תעשו הכרות ביניכם
ליאור13/08/2015באמצעות המייל. הקשר בינכם יכול להוביל לידידות או זוגיות. שיהיה בהצלחה לשניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אני14/08/2015כתבת שאתה מקבל 40 אחוזי נכות נפשית... תוכל לפרט מה הכוונה נפשית?
תודה והמשך יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זוכר את כל הפרטים
השורד14/08/2015זוכר שמצוין שאני סובל מאישיות סכיזואידית (קור רגשי) ושאובדן כושר העבודה שלי עומד על 75 אחוז. יש לי 40 אחוזי נכות ואני משתמש בצורה קבועה בכדורים נגד חרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
אני16/08/2015אצלי זה הפוך....
הרגשות אצלי יכולות להיות ממש קיצוניות, אולי בגלל האוסידי.
אני בנאדם מאוד רגיש וערה לסביבה שלי.
כשאני מסתכלת אחורה, זה לא כך, אולי משום שעברתי לא מעט בחיי זה השפיע עליי ועיצב אותי כשם שאני כיום.
כשאתה אומר קור רגשי, היו לי בעבר המון חלומות שאני קרה רגשית וצינית, אבל אלה בגדר חלומות ולא מציאות.
בהצלחה איש יקר :)
שבוע טוב ובשורות טובות-אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
השורד16/08/2015שבוע טוב גם לך חמודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורד יקר
ליאור13/08/2015ועכשיו אתה לא יכול לחזור ולהיות חלק מהחברה? אתה כבר לא צריך להתבודד. תנסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזמן האחרון כולם מדברים על בדידות
גל14/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסופו של דבר כל אחד עם עצמו.
אני14/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי אולי תעדי הכרות עם השורד
שירי14/08/2015את רוצה להתחתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מה עם ההכרות?
שירי25/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)