חברות משולשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברות משולשת
    שירן
    14/08/2015

שלום
    ברצוני לשתף ולקבל עצה מושכלת ואובייקטיבית. סיטואציה של 3 חברות. 2 החלו בויכוח משום דבר שגדך להיות תיבת פנדורה הויכוח התפוצץ. וכרגע הן לא קשר. איפה אני בסיפור. אני האופי שלי תמיד מגונן. בדרכ על החלש בכוח. גוננתי על אחת.צידדתי בה. במהלך שבוע הכל התנהל כרגיל מבחינתה. למרות שידעתי שהיא טעתה.וביקשתי לא להיות מעורבת בריב. לא אוהבת ריבים. לאחר כשבוע. זו שגוננתי עליה החליטה שהיא לא יכולה עם הריב ובחרה להוציא אותי כגורם המסכסך. פה הקטע הפסיכולוגי. הטעות שלי שאני צגוננת ואז בעצמי חוטפת אותה. נעלבתי. פעם ראשונה נתקלתי באדם שהוצחא אותי כאדם רע. נעלבתי עד כדי סערת רגשות. כעבור כמה ימים היא פונה אליי לליבוו העניינים כאשר מקודם ליבנה אותם מול זו שרבה עמה. שהיא מצדה תמכה בי. והסברתי לה שנפגעתי כאשר אני מצידי תמכתי בה. והיא ביקשה סליחה. איך אפשר לסלוח? לא יכולה. בסדר. נגיד שלום ברחוב. אבל מה הלאה?
    מה לדעתכם המקצועית נכון לעשות.
    לייבת מענה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברות משולשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברות משולשת - תגובה

נטע אדלר
    22/10/2015

שלום שירן,
    נפגעת מחברתך מאוד ולאחר שביקשה את סליחתך, את חשה כי את מתקשה לסלוח לה. כשאת כותבת "נגיד שלום ברחוב", נראה לי שאת מספרת על תחושת הניכור שאת חשה כלפי חברתך לאחר שאכזבה אותך ופגעה בך כל כך. בהנחה שבסה"כ הקשר ביניכן חיובי וטוב ובהנחה שהתנהגותה של חברך היא יוצאת דופן ולא מאפיינת את הקשר שלה איתך, אני מציעה שלאחר שהסערה הרגשית תדעך מעט, תזמי שיחה עם חברתך ותשתפי אותה במחשבות שהיו לך וברגשותייך. אני מאמינה שאם תיווכחי שחברתך מבינה לעומק את חומרת הפגיעה בך ומוכנה לקחת אחריות על המעשה שעשתה, תוכלי אט-אט למצוא בליבך את האפשרות למחול לה ולהמשיך בקשר איתה.

צר לי על ההמתנה הארוכה למענה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו