שלום עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום עזרה בבקשה
    דנית
    19/08/2015

שלום רב
    היתי במירפאת שינים לא פרטית ודיברתי עם רופא השינים. שלפתע העוזרת שלו אומרת לי שאני מתה מתה לגמור את הטיפול. הדיבור שלה הרגיז אותי נורא אני מבוגרת אין לי עצבים לדיבור כזה. שאלתי אותה עד איזה שעה היא עובדת היא ענתה כל היום . אז אמרתי לה שבסוף היום היא תמות מעבודה. כדי להחזיר לה באותה שפה שלה. אחר כך הרגשתי לא נעים ניגשתי אליה ואמרתי לה שהיא לא דיברה יפה אז היא ענתה לי שאני לא בסדר שאני קיללתי. עניתי לה שדיברתי באותה השפה שלה. היא ענתה שאני התכוונתי למה שאמרתי והיא לא התכוונה ברצינות כשאמרה לי שאני מתה מתה לצאת כבר מהטיפול. לדעתי שתינו השתמשנו באותה מילה. ביקשתי סליחה ואמרתי לה שנעשה סולחה ושגם היא תתנצל היא סירבה לבכות היא בכתה קצת אבל סירבה לישר קו ולא התנצלה . עניתי לה שהיא לא יודעת למה התכונתי כמו שאני לא יודעת למה היא התכונה . התרגזתי ונעלבתי כי אני התנצלתי כמה פעמים והיא סירבה . אז אמרתי לה את מסרבת להתנצל אז כל מי שמקלל אותי יקבל את הקללות בחזרה. היא ענתה לי שגם מי שמקלל אותה הכל עליו. אחר כך החזרתי לה באותו משפט שהיא החזירה ואז עוד הפעם ענתה לי באותו משפט. שאלה בבקשה האם ההתנהגות שלה נורמלית למה לה מותר לדבר ולהשתמש במילה מתה ולי אסור . מי אשם בוויכוח ולמה היא חושבת שאני התכונתי לזה? בקיצור מי אשם פה
    נראה לי שהיא יותר משוגעת ממני
    מי פה לא בסדר בבקשה מה דעתך בבקשה?
    ומה אני עושה אם היא תטפל בי שוב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפעמים צריך לשתוק

גל
    20/08/2015

אולי את פירשת את דבריה לא נכון. נו אז מה אם היא אמרה. הרי הרופא קובע את.אורך הטיפול. אולי היא התכוונה שהיא כבר עייפה ומתה ללכת הביתה. או שהיה לה איזה משהו שהיא מחכה לו.לא צריך לעשות ענין מכל דבר. אם.את היית שותקת נבלגן היה נחסך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

לנטע
    20/08/2015

סליחה לא קיבלתי תשובה ממך גב נטע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תשובה את רוצה?

שירי
    21/08/2015

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת אותה אחת שכתבה

שירי
    25/08/2015

לפני כמה זמן את הסיפור עם הלחמניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

אני
    25/08/2015

היא לא הייתה צריכה לדבר כמו שדיברה.
    אחרי הכל זו מרפאה ואת המטופלת בה, היא לא חברה שלך, והיא לא צריכה לערב מחשבות ואת החיים הפרטיים שלה עם המטופלים.

דבר שני, היית צריכה ל"העביר" את מה שהיא שאמרה, לסיים ולחזור לעיסוקך/הבייתה.

לפעמים החיים באים ללמד אותנו שצריך לדעת לשלוט ברגשות ולא להיות אימפולסיביים.

אם הדבר היה חוזר על עצמו, כלומר כל פעם שאת מגיעה, את מרגישה שהיחס לא הוגן או שהיא אומרת דברים בכדי לפגוע, אז היה מקום להגיש נגדה תלונה.

עוד משהו....אם היא אכן אמרה בהומור כמו שהיא טוענת, אז היא צריכה להבין מדברייך שגם את אמרת בהומור.

יום טוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלי תפסיקי להתערב

שירי
    27/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם שואלת

שירי
    06/09/2015

כל מילה בסלע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו