מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבן שלי בן 18שירה13/09/2015
קשה לו להבין סיטואציות חברתיות, למשל הוא לא מבין הרבה פעמים מה מקובל לעשות ומה לא. קורים הרבה דברים כאלה כל יום למרות שאני מסבירה לו שזה לא מקובל, אך הוא ממשיך.
לדוגמה הוא יכול לשכב עלי או לחבק אותי חזק ולא לעזוב כשמבקשים ממנו.
הוא עושה הרבה דברים לא מקובלים, או שמציקים לי (אמא שלו) או שמציקים לאחרים, וכשמבקשים ממנו להפסיק הוא לא מגיב ואף לפעמים מגביר את ההצקות.
זה מלווה אותו מגיל מאוד קטן.
אני מרגישה שהוא עסוק הרבה במחשבות שמטרידות אותו ולא מרפות.
ההצקות קורות בעיקר לאחר שהוא נפגע ממישהו ורוצה להחזיר לו או מתעצבן על משהו, לדוגמה שלא מתייחסים אליו לרגע, או שהוא לא מרוצה ממשהו.
אין לו מוטיבציה לעשות דברים והוא הרבה עייף וישן המון. קשה לו לשמור על היגיינה.
ההצקות באות לידי ביטוי בכך שהוא נוגע בי או באחרים גם כשלא רוצים וכל דבר אחר שיעצבן כמו לעמוד במעבר או לעשות רעשים.
הוא דורש המון תשומת לב וכמה שאני לא נותנת לו זה לא מספיק לו. אני מרגישה שהוא מאוד תלותי בי ורוצה אותי כל הזמן לידו, ומתקשר הרבה.
אין לו כוונות לפגוע בי או באחרים, למרות שהוא פוגע וזה מאוד קשה לו לקבל את זה שאנשים מתעצבנים בגללו.
ההצקות מתבצעות בעיקר כלפיי, אבל גם כלפי אנשים אחרים שהיו פעם בקשר איתו והמשפחה.
כרגע הוא בקשר רק עם המשפחה הקרובה שלו. אין לו בכלל בטחון בחברה. ויש לו חרדות לא מציאותיות.
ההצקות קורות כל יום וזה בלתי נסבל עבור אף בן משפחה. מה עושים כדי להפסיק את זה (תרופות הרגעה לא ממש עזרו)? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך הוא עבר את הילדות?
ליאור21/09/2015איך הוא היה במסגרות? האם הוא טופל שהיה ילד? האם עשו לו איזו אבחנה? ניסית טיפול פסיכולוגי כלשהו? איך מערכת היחסים שלו עם האבא?אחים אם יש? ליבי איתך. מקווה שתמצאי את הדרך לעזור לו ולקטוף את הפירות בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה?
שירה26/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
שירה03/10/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהt
?11/10/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
ליאור06/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם את ראויה לתשובה
ליאור06/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואהו נשמע ממש קשה
שירי06/11/2015וליאור מדהימה תמיד יודעת לשאול שאלות מתאימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)