מרגישה נורא יאיר תענה לי גם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגישה נורא יאיר תענה לי גם
    גל
    21/09/2015

משהו שהתחיל לפני שנתיים ולא נגמר. ורק מחמיר ומחמיר. זה תסכול גדול.חוסר רצון לעשייה. איבוד שליטה על החיים. הבית גמר אותי. האישיות שלי נמחקה בפנים. אני אדם גרוע. אני שונאת את עצמי שלא יכולה לשקם את החיים שליושל המשפחה. הרבתי את כולם ואת עצמי. הרגשות הלכו לאיבוד. הזמן איבד כיוון. הבושה אין לה סוף. אומרים את חזקה אבל כנראה טיפשה. אני רוצה לברוח מעצמי ומהאנשים. מרגישה שקללה רובצת עליי. אפילו את יום כיפור אני לא מרגישה. מפחדת ממה שבשמים יגזרו עליי.הכל מבולבל. מבולגןו ומלוכלך. אני מתביישת בעצמי. וכולם עומדים וצוחקים. אני לא מהבית בכלל ונראית זוועה ומוזנחת. אמא שלי תמיד אמרה שאחרים הם יותר טובים. כנראה אני הבושה שלה. וגם אני הפכתי לאמא גרועה. בו בזמן שהייתי סופר אמא ומלה של הבית. יום הדין הזה קשה לי מאוד. אני הבושה של עצמי. איך הגעתי למצב כזה לעזאזל??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה נורא יאיר תענה לי גם - תגובה

יאיר לוי
    21/09/2015

היי גלית,

כמה קשים הם הדברים שאת מתארת...
    את מתארת הרבה מחשבות ורגשות שהם גם שליליים וגם בעוצמה גבוהה מאד.
    את מדברת על תסכול גדול ועל תחושה שהאישיות שלך נמחקה בפנים.
    בנוסף, ממה שאמרת גלית, אני מבין שאת רואה את עצמך גם באור מאד שלילי וביקורתי - "אני אדם גרוע", "אני הבושה של עצמי", "אני שונאת את עצמי".
    הן מהתוכן של הדברים שלך והן מהסגנון ובחירת המילים, נשמע שאת מתמודדת (מזה שנתיים, אם הבנתי אותך נכון) עם הרבה תחושות קשות, שליליות ועוצמתיות מאד.
    נראה שיש עכשיו הרבה אי שקט בחייך, אין תחושה של רגיעה ונחת. אפילו הייתי אומר, תחושה של כאוס וששום דבר לא מסתדר עבורך, כמו שהיית רוצה.
    סיימת בשאלה "איך הגעתי למצב כזה לעזאזל...". אינני כמובן יכול לענות לך על כך ספציפית (לשם כך דרושה היכרות מעמיקה יותר), אולם כן אני ממליץ בחום להיעזר באיש מקצוע על מנת לסייע לך להבין את עצמך, את העולם הרגשי שלך קצת יותר טוב, וכך גם לעזור לך להתמודד עם התחושות הקשות שתארת, ושנשמע שמשפיעות עלייך ממש באופן יומיומי.
    אנחנו בפתחו של יום הכיפורים. יום של תשובה וכפרה, יום שבו עלינו לבקש סליחה מהזולת על אי אלו דברים שעשינו לו.
    כולי תקווה גלית שתמצאי בתוכך עם הזמן גם קול פנימי עם יותר מחילה וחמלה, קול שיאפשר לך להיות יותר סלחנית גם כלפי עצמך.

גמר חתימה טובה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו