מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב נפשיאור05/05/2008
אני בת 22 וב 3 חודשים האחרונים יש לי תחושות פיזיות מוזרות שלא קרו לי בעבר.
תוצאות הבדיקות הרפואיות שלי יצאו טובות. קראתי קצת על לחץ וחרדה: דבר שאני סובלת ממנו
בתקופה האחרונה (לפני שנה גיליתי שיש לי פחד מטיסות אבל לא משהו מעבר) ראיתי שהדברים שקרו לי- רעידות, הרגשת עילפון, דפיקות לב מהירות חוסר שליטה מוחלט על החיים שלי (אני לא מסוגלת לסוע באוטובוס לבד-אני מתחילה להרגיש רע) ...
לפעמים אני מרגישה שבא לי לבכות סתם פתאום ועוצרת את עצמי כי יש לידי אנשים,
סבלתי מדיכאון קל התקופת התיכון (שבוע-שבועיים והייתי יוצאת מזה)
אבל אף פעם לא משהו חמור , אני מרבה לחשוב על מוות.. איך המעלית תיפול כשאני בתוכה
ואיך המטוס יתרסק שאני בתוכו, איך אני טובעת עם הספינה ואיך הרכב מתהפך, אפילו איך מכונית דורסת אותי כשאני חוצה כביש. היו לי תקופות כאלה פעם באף פעם בעבר אבל לא משהו משמעותי כמו עכשיו (לפחות לא יחסתי לזה חשיבות).
נורא קשה לי עם עצמי .. אני לא יכולה להסתכל על עצמי כבר.
פעם (לפני הצבא) הייתי חייכנית ספונטנית קופצנית והייתי זאת שכולם היו רוצים להיות לידה.
היום אני זאת שאני לא רוצה להיות לידה.
אני מרגישה כ"כ לבד..
אין לי אף אחד לפנות אליו..
למרות שהמשפחה חושבת שהיא מבינה אותי ומנסה לתמוך.
אני לא יודעת עד כמה טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לי.. אולי זה מקרה אבוד..?
אני ממש לא רוצה טיפול תרופתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
סיגל לוי06/05/2008שלום אור
את באמת נשמעת במצוקה
אני ממליצה מאד על טיפול פסיכולוגי
ואולי כדאי לך לחפש פסיכיאטר שמטפל באמצעות שיחות וכך הוא יוכל להיות בבקרה האם מספיקות שיחות או שכן כדאי לתמוך בטיפול תרופתי
את מתארת תקופות שונות בהם היו לך סימנים של חרדה או סימנים של דיכאון
את מתארת תחושה קשה בהווה
בוודאי שאפשר לעזור לך
ואין כל סיבה שתחיי בתחושה שכך נועדת להרגיש תמיד
ראי את השם שלך, אור...
מוכנות לקבל עזרה גם יכולה להפיג חלק מתחושת הבדידות
הרבה אור...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)