נסיעה לחו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    השורד
    25/09/2015

ביום ראשון אני טס לספרד לעשרה ימים שבחלק מהם אני ישהה אצל האח שלי ובחלק יטייל לבד. האמת שמצב הרוח שלי לא משהו בשבועות האחרונים ואין בי הרבה התלהבות אבל אני מעדיף לטייל קצת בלי התלהבות מאשר לא לטייל בכלל משהו בחוויה של טיול במקומות אחרים נשאר גם אם מרגישים את זה ביומיום וגם אם לא. שיהיה לכולם חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואהו איזה כיף לך

ליאור
    26/09/2015

אין כמו טיסה לחו"ל להחליף אווירה ואיזה יופי שיש לך אח שגר שם. אני זוכרת את הטיול שלי בברצלונה כמה נהניתי. אתה יכול להצטרך לטיולים מודרכים שם. אתה יודע לדבר ספרדית? שתהיה לך נסיעה טובה וחג שמח!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרדית זאת שפת האם שלי

השורד
    26/09/2015

האנגלית שלי כבר טובה יותר אבל אני מאמין שאם אני יצטרך לדבר ספרדית אני יסתדר. אני מתכוון להיות חמישה ימים במדריד אצל האח שלי והמשפחה שלו וחמישה ימים בסביליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הולה!!!

ליאור
    26/09/2015

ספרד מדינה כיפית ושמחה. ילא כנס למוד. תעשה חיים. בסביליה ומדריד לא הייתי. אני יודעת קצת לדבר ספרדית. בברצלונה בטח כבר ביקרת. אתה רואה אתה לא בודד ומצוין שאתה אורז מזוודה. מאחלת לך טיול מקסים!!!??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

השורד
    26/09/2015

זאת הפעם הראשונה שאני יהיה בספרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו