כלים מעשיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כלים מעשיים
    ה-שואל
    28/09/2015

שלום רב
    אני גבר כבן 23,
    מבחינה כללית אני מגדיר את עצמי " בסדר גמור" ומאוזן נפשית לחלוטין, אך אחת לכמה זמן אני חש קצת פחות נחשק ופחות ראוי להציע את עצמי לבחורות,תחושה טבעית ונורמלית שנראה לי קוראת לכל אדם מתישהו, רציתי לקבל כמה עצות מעשיות, כדי שאוכל להתגבר על משול זה

(זה לא רודף אותי בחיי היומיות או גורע מאיכות חיי)

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלים מעשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלים מעשיים - תגובה

נטע אדלר
    29/09/2015

שלום לשואל,
    טוב לקרוא שבסה"כ אתה מבסוט מעצמך (-:
    הירידות בערך העצמי מפעם לפעם, יכולות לנבוע ממגוון של סיבות. נראה לי שהבנה של הסיבות יכולה לסייע לך להתמודד עמן. נסה לאתר מה קודם להרגשת ה"פחות נחשק". האם זוהי אינטראקציה חברתית מסוימת? האם תגובה של מישהו? האם משהו בעצמך ששמת לב אליו? ואילו מחשבות חולפות בראשך בהקשרים הללו?
    דרך ההתבוננות הזו תאפשר לך להבין את המהלכים (הטבעיים, הנורמליים) המתרחשים בחייך ולפתח מודעות לעצמך ולרגשותיך וגם לפתח אמצעים להתמודדות. למשל ניסוח של משפטים מחזקים ומציאותיים לזמנים בהם ההרגשה הטובה שלך לגבי עצמך מתערערת.
    אפשר לבד ואפשר להיעזר בטיפול פסיכולוגי, גם אם מדובר בבעיות מינוריות, משום שגם הן משפיעות על איכות חיינו ולא תמיד אנחנו יכולים לעזור בעצמנו - לעצמנו, באופן מיטבי.

בהצלחה ומועדים לשמחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו