מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב נפשיהשורד18/10/2015
לפעמים אני מרגיש שהנשמה כל כך מסריחה ואין איך לאוורר אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר די כבר עם הודעות האיוב האילו!!!!
שירי18/10/2015היית בחו"ל לא אווררת את הנשמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת
השורד18/10/2015כנראה שזה אף פעם לא מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לכלל המשתתפים בפורום
נטע אדלר27/10/2015אני מבקשת מכולם, לא להשתמש בשיפוטיות\ביקורתיות כלפי משתתפים אחרים ובאופן כללי, לפני כל העלאת הודעה לפורום, אני ממליצה לקרוא אותה מספר פעמים, כדי לוודא שהיא רלוונטית וכתובה באופן מכבד. אם יש ספק - עדיף שלא לשלוח אותה ולהסתכן בכך שנמחק אותה.
בהזדמנות הזו אני מבקשת להזכיר כי הפורום נועד בראש ובראשונה לשאלות ולתשובות מקצועיות, בנושאי פסיכולוגיה. אנא שימו לב אם ההודעות שאתם מעלים מנוסחות כשאלות ואם רלוונטיות לנושאי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מרגיש ככה?
ליאור18/10/2015עצוב לקרוא את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיש שאני לבד בעולם
השורד18/10/2015לא הרגשה קלה מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך עוד אחים
ליאור18/10/2015חוץ מזה שבספרד? תלך לטיפול קבוצתי או אישי או לאימון. מה חברים בעבודה?שולחת לך חיבוק ((((())))) וילא תכנן עוד טיול לחול. נסה לסוע בטיול מאורגן בקבוצת הגילאים שלך. נסה באינטרנט להכיר חברים. יש לך הורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשפחה שלי זה דבר מאוד מסובך
השורד18/10/2015תודה על החיבוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברי מזל הם אילו שיש להם
ליאור18/10/2015משפחה תומכת ועוטפת. אתה עולה חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליתי לארץ לפני 38 שנים עם המשפחה
השורד18/10/2015היום אני יש לי אמא ואחות שגרות בקיבוץ ואח בספרד. האבא נפטר לפני שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה לך חברה פעם?
ליאור18/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
השורד18/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר
ליאור18/10/2015נראה לי שאתה זקוק לטיפול פסיכולוגי שיפתח לך את.הדלת לקשרים חברתיים וביניהם קשר עם אישה. אל תוותר על החיים. טפל בעצמך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לך בהצלחה
ליאור18/10/2015בחיים החברתיים ובחיי המשפחה. מקווה שתזכה להיות מאושר ומוקף אנשים טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב נפשי - תגובה
נטע אדלר31/10/2015שלום לך,
נשמעת הרגשה מאוד קשה לחוש אותה. אני מקווה שאתה מצליח לשאוב כח מחוויות מחזקות בחייך, גם אם הן פעוטות ויומיומיות. נסה להתמקד במשאבים הנפשיים החיוביים, הזמינים לך (כל דבר: קשר אנושי, טבע, ספרות, אויר צח וכו' לפי נטיות ליבך) ולהתאוורר על ידם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניגשת לטיפול?
ליאור06/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום
ליאור06/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשורד מה שלומך?
ליאור06/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)