מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיפוש פסיכולוגהדר20/10/2015
שלום,
אני בתחילת שנות ה-30 שלי ואני מאובחנת כבעלת אישיות גבולית ובנוסף אני מתמודדת כל חיי עם דכאונות שבאים והולכים ושוב באים.
אני רוצה למצוא פסיכולוג פרטי שיעזור לי להתמודד עם זה (פסיכולוג ולא פסיכולוגית), אבל למען האמת אין לי מושג איך למצוא פסיכולוג.
אני לא יודעת אם אתם יכולים להמליץ על פסיכולוג מתאים, אבל אם לא, אשמח אם לפחות תעזרו לי להבין איך מוצאים פסיכולוג (אני מתכוונת לפסיכולוג פרטי ולא דרך קופ"ח).
אני גרה באיזור הרצליה.
אשמח לעזרה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפוש פסיכולוג - תגובה
יאיר לוי20/10/2015
היי הדר,
את שואלת איך מוצאים פסיכולוג באופן פרטי, ושמתי לב שזו שאלה שאמנם עולה הרבה בפורום. יש כאן בהחלט עניין של בחירה והחלטה בתנאים של חוסר ודאות מסוימת.
דרך אחת (פשוטה אולי רק לכאורה) היא לכתוב בגוגל "פסיכולוג קליני בהרצליה", ואז יעלו לך התוצאות המתאימות והרלבנטיות, ביניהן גם אתרים ייעודיים לכך (זאת במידה ואת אכן מחפשת מישהו מאיזור מגורייך).
דרך נוספת היא שניתן להתייעץ גם עם חברים, מכרים או בני משפחה, האם ישנו פסיכולוג שהם יכולים להמליץ עליו (כמובן שצריך לקחת בחשבון שאין כל ערובה לכך שפסיכולוג שהיה טוב ומועיל עבור X, יהיה טוב גם עבורך. החוויה של כל אחד מאיתנו היא אינדבידואלית לחלוטין).
בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה עם כל מטפל בו תבחרי,
מקווה שתגלי כי בחרת טוב.
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)