עזרתכם בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרתכם בבקשה
    רינה
    02/11/2015

שלום.אני מטופלת כבר מס חודשים אצל פסיכותרפיסטית ונקשרתי אליה ממש רגשית ונראה לי שכאילו התאהבתי קצת בה למרות שאני סטרייטית. אני חוששת לספר לה מהפחד שתרצה לסיים את הטיפול.איך לדעתכם היא אמורה להגיב .ומה עושים במקרה כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתכם בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם בבקשה - תגובה

יאיר לוי
    04/11/2015

היי רינה,

את מתארת חוויה מאד מורכבת. מצד אחד, התאהבות, ריגוש, חיבה, היקשרות למטפלת. מצד שני, אני שומע גם חשש רב, אולי גם מבוכה, ופחד שהיא תעזוב אותך.
    הטיפול בראש ובראשונה הוא בשבילך. בשביל שיהיה לך מקום בטוח לדבר בו על כל מה שמעסיק אותך. כשהחוויה הרגשית היא מורכבת כמו שלך, נראה לי עוד יותר חשוב שתרגישי בנוח כדי להביא זאת לטיפול. חדר הטיפולים זהו בדיוק המקום לדבר בו על כל מיני רגשות שלנו, שהרבה פעמים, אנחנו לא יכולים לדבר עליהם במקומות אחרים.
    שאלת: "איך לדעתכם היא אמורה להגיב?". אינני יודע איך היא אמורה להגיב. מבלי להכיר אותה באופן אישי, כמובן, אני מניח שהיא תגיב באופן מקצועי ואמפתי.
    אני מציע שתביאי גם את זה לטיפול (זה כמובן לא חייב להיות מיד עכשיו, וגם לא מחר, אלא בקצב ובעיתוי שאת תרגישי בנוח איתו). אני יכול לייעץ לך לדבר ולשתף אותה ברגשות שלך כלפיה, יחד עם כל החששות והרגשות הנלווים שזה מעורר אצלך. תראי איך זה מתפתח משם. נשמע שזה מהווה חלק משמעותי מעולמך הרגשי כיום.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו