לבד ולא מפסיקה לחשוב על זה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לבד ולא מפסיקה לחשוב על זה
    עצמי
    03/11/2015

שלום,
    אני לא בזוגיות. הייתי בעבר לא פעם אבל לאחרונה אני לבד. אני מוצאת שאני חושבת על זה הרבה יותר מדי. אני מרוצה מחיי, מהעבודה, החברים, התחביבים, אני מעסיקה את עצמי אבל עובדת היותי לבד לא עוזבת אותי לרגע. כשזה לא עובד עם מישהו קשה לי מאוד לשחרר ואני ממשיכה לחשוב עליו הרבה אחרי. אני יודעת שזה לא טוב ורוצה להפסיק, וכמה שאני מעסיקה את עצמי זה לא עוזר. איך נרגעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבד ולא מפסיקה לחשוב על זה - תגובה

יאיר לוי
    04/11/2015

שלום לך,

את מתארת שאת מרוצה מחייך סך הכל, וטוב לשמוע את זה. את כותבת ש"אני מרוצה מחיי, מהעבודה, החברים, התחביבים, אני מעסיקה את עצמי...".
    אבל יחד עם זאת, המשפט הראשון שלך הוא: "אני לא בזוגיות".
    או כמו שאת כותבת בהמשך: "אבל עובדת היותי לבד לא עוזבת אותי לרגע".
    בהמשך לכך, חשבתי על זה שבסוף את גם שואלת בעצם: "איך נרגעים?".
    כלומר, לצד כל הסיפוק וההצלחות שאת חווה בחיים, יש גם איזה "אבל" אחד שאת מרגישה מאד חזק בפנים, וזהו "אבל" די גדול ומשמעותי חייך, שמעסיק אותך הרבה ואולי אף מטריד.
    מאחר ואיננו מכירים, הרי שלצערי איני יודע לייעץ לך באשר ל"איך נרגעים", אינני יודע לומר מה יכול לעזור לך ספציפית.
    מאחר ואני שומע אצלך גם משאלה לשינוי, שמצב העניינים הזוגי אצלך ישתנה ולא ימשיך להיות כפי שהוא היה עד כה, אני כן יכול להציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי-דינמי לצורך בירור העניין. בטיפול שכזה יהיה לך את המרחב הרגשי הדרוש לך, על מנת להעמיק ולבדוק בקצב שלך ובאווירה אמפטית ומכילה את כל נושא הזוגיות בחייך. בטיפול תוכלי להתבונן על החוויה שלך - כיצד זה באמת בשאר התחומים בחיים את חווה הנאה וסיפוק, בעוד שבתחום הזוגיות ישנו איזה סימן שאלה אחד גדול שמציק לך.

בהצלחה ובתקווה שתהיי מרוצה בקרוב גם בתחום הזוגיות בחייך,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו