תחושה של ריקנות והחמצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תחושה של ריקנות והחמצה
    ליאור
    06/11/2015

תחושה של נגמר. תחושה איומה. תחושה של נזק. של התרחקות. של חרטה. של איבוד זמן. של דייייייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה של ריקנות והחמצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה של למה לי זה קרה??? למההההה?

ליאור
    09/11/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה של למה לי זה קרה??? למההההה? - תגובה

נטע אדלר
    12/11/2015

שלום ליאור,
    אגיב כאן גם בהקשר להודעה הקודמת שלך, בה דייקת אותי לגבי תחושותייך: פחות קנאה ויותר תסכול. וכאן: ריקנות, החמצה, חרטה, אובדן... אני שומעת את המצוקה שאת מצויה בה. יש לי תחושה שכדי שתוכלי להתמודד עם עוצמת האיום, את זקוקה למישהו שיוכל לראות אותך ולהשיב לך את הטוב ואת החיוניות שבך (שמאוד בולטים בתמיכה שלך באחרים בפורום) אל עצמך וכדי שלא תרגישי בודדה אל מול התחושות האיומות. האם את מהרהרת באפשרות להסתייע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גדולה בלתמוך באחרים

ליאור
    13/11/2015

אני רואה אותם מתוך כל אותם מקומות קשים שעברתי בחיים. אך עזרה לעצמי יש חיה כזו????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גדולה בלתמוך באחרים - תגובה

נטע אדלר
    14/11/2015

את יודעת, ליאור, לפעמים טיפול הוא כל כך קריטי דווקא לאנשים העצמאיים, אלו שעוזרים וידועים כמטפלים באחרים. הם אלו שלעתים מגיעים לטיפול, בעיקר כדי ללמוד להישען וכדי להרגיש עד כמה משמעותית, מחזקת ומחזיקה החוויה של להיות "מטופל".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גדולה בלתמוך באחרים - תגובה

נטע אדלר
    14/11/2015

את יודעת, ליאור, לפעמים טיפול הוא כל כך קריטי דווקא לאנשים העצמאיים, אלו שעוזרים וידועים כמטפלים באחרים. הם אלו שלעתים מגיעים לטיפול, בעיקר כדי ללמוד להישען וכדי להרגיש עד כמה משמעותית, מחזקת ומחזיקה יכולה להיות החוויה של להיות "מטופל".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו