מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא טוב לי בחייםאנונימי11/11/2015
שלום,אני גבר בן 40 ומאז שאני בן 15 עוברים עלי דברים לא טובים,זה התחיל מזה שבגיל 15 התחילו לי מחשבות טורדניות,גם בתור ילד אני זוכר שכששכבתי במיטה סובבתי הרבה פעמים את הראש ושמתי את האף על הכרית והיה עוד דבר אחד או יותר,המחשבות הטורדניות היו במשך שנים והיום אין לי כבר,אבל אני דוחה דברים באופן רציני מאוד ולא טוב לי,אין לי חברים אני התנתקתי מהם לפני שנים ואני מצטער על זה,אני לא מרגיש כמו בן אדם רגיל,במשך שנים הרגשתי הרבה פעמים בדיכי אבל זה לא היה דיכאון,עד שפתאום לפני כמעט 6 שנים נכנסתי לדיכאון והלכתי לפסיכיאטר והוא נתן לי כדורים וזה עזר לי מאוד ואני לוקח אותם עד היום ואני אפילו כבר לא בדיכי,בכל זאת מאוד לא טוב לי אני מרגיש שאם הייתי יישן מספיק שעות שינה,ועושה ספורט המצב שלי היה הרבה יותר טוב,אבל אני לא עושה את זה,מצד שני אני לא מסוגל ללכת לטיפול בגלל הסטיגמה,אני לא יודע למה יש לי את העניין הזה עם הסטיגמה,להרבה מאוד אנשים זה לא מפריע והם הולכים לטיפול,אבל לי זה מפריע ובגלל זה אני לא מסוגל ללכת לקבל טיפול,אני כן מתפקד אני עובד,אבל רחוק מאוד מהעבודה שיכולתי לעבוד בחיי כי אני מרגיש שאני אינטיליגנטי,אני מרגיש שהשנים רצות ושהשנים מתבזבזות לי,מצד אחד אין לי כוחות נפשיים לעזור לעצמי בזה שאני אעשה ספורט,אשן מספיק שעות שינה,אעשה מדיטציה ועוד כל מיני דברים,ומצד שני אני לא מסוגל ללכת לקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מסתדר כלכלית?
השורד13/11/2015תחשוב איזה דברים יכולים לך להרגיש טוב יותר עם עצמך בתור התחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא טוב לי בחיים - תגובה
נטע אדלר14/11/2015שלום לך,
אני שומעת על קשיים משתנים שאתה מתמודד איתם מגיל ההתבגרות, על התרחקות מחברים, על חוסר סיפוק, על מצבי דיכאון ועל קושי גדול להיעזר.
לא טוב לך, אבל אתה מתקשה לפנות לטיפול פסיכולוגי ויחד עם זאת - פונה לפורום פסיכולוגיה. אני משערת שזה מפני שבמקביל לחלק שחש התנגדות פנימית לגשת לטיפול, ישנו גם חלק בך שמקווה, שהיה רוצה, שמבין שצריך.
האם החלק הזה יכול להביא אותך לטיפול? לתת לך יד ולומר לך: "גש".?
אני יודעת שההצעה שלי עשויה להישמע מוזר, אבל בכל זאת. כמעט אף אדם שאני מכירה, לא מגיע לטיפול עם מוכנות ורצון מוחלטים להסתייע וגם אם כן, לרוב, במהלך הטיפול, חלקים אחרים "ישמיעו את קולם" וזה בסדר. כאשר אנשים חווים מצוקה או סבל, הם יכולים להגיע לטיפול גם אם יש להם דעות קדומות או עמדות שונות לגבי טיפול ובלבד שישנו גם חלק נוסף (אפשר לקרוא לו החלק ההורי\האחראי\האגו\התקווה). נסה לשמוע גם אותו ולהיעזר בו. הוא קיים אצלך, הוא זה שהביא אותך לכתוב כאן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)