חרדות ומחשבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות ומחשבות
    אבי
    22/11/2015

שלום
    אני עוד 9 יום מתגיס לצבא ליחידה קרבית אדר מגיל קטן רציתי ותמיד שאפתי ולא פחדתי
    לאחר שסיימתי לימודים התחלתי לעבוד עד שבועים לפני הגיוס בלי הפסקה מהבוקר עד הלילה ככה שתמיד היתי במסגרת (לימודים,עבודה)
    עכשיו בשבוע האחרון שאני לא עושה כלום אני בחרדות כבר כמה ימים שלא מפסיקות וגורמות לי לפעמים לבכות וכל שניה במחשבה שלי לא משנה על מה אני חושב זה מתקשר ואני מנסה להעבירם
    המחשבות הם בעיקר על המוות וסוף החיים

אני חייב עצות איך להעביר אותם ולמה זה קשור לדעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ומחשבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוסיף לשאלה

אבי
    22/11/2015

אני רוצה להוסיף לשאלה שאני מרגיש תחושות של מחנק כזה שאני כל פעם כמעט עולה לי דמעות בגרון פתאום ניהיה יותר רגיש כזה וגם כאב ראש וחום כזה בפנים שאני מרגיש זה קורה כמובן מפסיק והמשיך לי ביום שאחרי או יומים אחרי בסיטואציה דומה ששוב זה עולה לי פתאום
    וכמובן מחשבות יותר ופחד ממוות

השאלה שלי זה האם זה התקף חרדה?
    פשוט אני לא יודע ממה כי אני עד עכשיו כל כך חיכיתי לגיוס וציפיתי ואני לא יודע עם זה בהכרח קשור לגיוס שקרב או יכול להיות שכן בתוכי
    ואיך להפחית זאת בבקשה במהרה זה כבר 5 ימים ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו