מאיפה מתחילים ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאיפה מתחילים ?
    אופטימית
    24/11/2015

היי אני בת 25 . כרגע במצב של להתחיל מחדש בעקבות תקופה לא נעימה שחוויתי והתגברתי עליה ... אני מעדיפה לא לפרט יותר מדי ...

השאלה שלי - איך לבנות לי עולם משלי מלא שמח ומאושר וכיצד למצות את כל הכישרונות והכישורים שלי ואיך להביא אותם לידי ביטוי כדי שאצליח ואעלה מאוד
    ובנוסף לזכות בהערכה עצמית גבוהה וביטחון בעצמי

ובקיצור - מאיפה מתחילים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיפה מתחילים ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיפה מתחילים ? - תגובה

נטע אדלר
    28/11/2015

שלום אופטימית,
    אני שמחה לקרוא שאת אופטימית ונכונה לשינוי מצמיח בחייך.
    ההודעה שכתבת מגלה טפח ומכסה טפחיים. אינני יודעת כיצד לענות לך תשובה מושכלת מבלי לדעת דבר על הנסיבות.
    באופן כללי, נשמע לי שאת מעוניינת לעבור תהליך של התפתחות אישית וללמוד על עצמך. אפשר לגייס לטובת התהליך סוגים שונים של משאבים, החל מקואוצ'ינג ועד לחוגים או לימודים שאת מתחברת אליהם.
    כיוון שפנית לפורום פסיכולוגיה, אני יכולה לסמן גם טיפול פסיכולוגי בתור אפשרות טובה ללמוד בו על עצמך ולהתפתח דרכו. במסגרת אינטימית, בפני מטפל המחויב לשמירה על סודיות, בה תוכלי להיחשף יותר, לספר את סיפורך ולהתקרב אל עצמך. תהליך בו תוכלי להתוודע אל החוזקות שבך, כמו גם אל החולשות ולצמוח.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו