טיפול CBT

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול CBT
    שלי
    25/11/2015

שלום לכולם,
    אני מתעניינת בטיפול CBT, לפני שאפנה למטפל, חשבתי על לנסות את שיטת הטיפול הממוחשבת באתר *** אשר מציעה תכנית אימונים אישית. האם מישהו עבר שיטת טיפול שכזו? באתר הזה? והאם הטיפול מועיל, אני מודעת לכך שזו עלולה להיות תשובה שהיא אינדיבידואלית לכל אחד, אבל דעות לכאן או לכאן יתקבלו בברכה.

תודה רבה,
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול CBT

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול CBT - תגובה

נטע אדלר
    28/11/2015

שלום שלי,
    בהתאם לכללי האתר, אין אנו מאפשרים להעלות קישורים או פרסומים של אתרים ולכן שם האתר נמחק.

ייתכן ואני שמרנית מעט, אך באופן אישי, בעיניי, טיפול הוא כזה המערב תמיד קשר בינאישי, בין מטפל למטופל. בטיפול CBT, הקשר הטיפולי איננו מקור לניתוח והעמקה, אלא מהווה קשר חיובי של תמיכה, הכוונה, הדרכה ועידוד. אישית, קשה לי לראות כיצד טיפול יכול להיות מוצלח בהיעדרו.
    יחד עם זאת, אני ערה לכך שאנשים יכולים לעשות שימוש יעיל בספרות לעזרה עצמית בתחום הCBT, כך אולי גם באתר. הכל בהתאם לעוצמת המצוקה הרגשית והכוחות העומדים לרשותך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו