עבודה בשירות לקוחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עבודה בשירות לקוחות
    סתוונית
    30/11/2015

היי,

למרות שהחיים שלי לא פשוטים בכלל, וכללו טיפולים פסיכולוגיים והרבה כאב וסבל, עשיתי טעות איומה לפני מספר שנים, והלכתי לעבוד בשירות לקוחות. היה נורא ואיום, ובכל זאת, בגלל שהייתי צריכה להתפרנס ובאותה תקופה לא מצאתי משהו אחר, נשארתי שנתיים.

היו הרבה מקרים של טענות והשמצות אישיות שספגתי, צעקות, איומים, והיו גם מקרים שפשוט לא יכולתי יותר לשאת את הרוע מהצד השני של הקו וניתקתי. הריקושטים שהגיעו אחר כך פגעו בי עוד יותר. סה"כ עשיתי את העבודה שלי כמו שצריך, אבל כנראה שבהגדרה הישראלית לספוג עלבונות אישיים שחלאה מטיחה בך בטלפון במשך עשרים דקות בלי לענות, זה חלק מהתפקיד של נציגת שירות. עצוב. אבל עכשיו זה נתון שזאת הייתה המציאות, ואני צריכה להתמודד.

הדברים חוזרים אלי כל יום, בעוצמה משתנה. דברים שאמרו אותם "לקוחות" וגם דברים שאמרו כל מיני "מנהלים" במוקד בעקבות ה"תלונות" השקריות. התחושה הכללית שנשארה אצלי היא של חוסר שביעות רצון מהעבודה שלי, למרות שזה לא נכון, כי 90 אחוז מהלקוחות כן היו מרוצים, אבל ה - 10 אחוז האחרים הם משום מה אלה שמהדהדים.

אני מנסה לחשוב על דרך להתמודד עם זה כדי להפחית את התדירות ואת העוצמה של הזכרונות האלה, ואני לא בטוחה מה נכון לעשות. כבר עברו כמה שנים מאז. חשבתי על לכתוב בלוג (בלי פרטים מזהים) ולפרוק מחשבות ורגשות, אבל בגלל שהכתיבה היא לא ישירות אל אותם לקוחות ומנהלים שפגעו, אני לא יודעת אם זה יהיה אפקטיבי.

מה כן?

תודה מראש

סתוונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה בשירות לקוחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה בשירות לקוחות - תגובה

יאיר לוי
    02/12/2015

היי סתוונית,

כשקראתי את דברייך, אני שמעתי את כל מה שתארת, את החוויות הקשות שציינת, כאיזשהו רצף. כלומר, את אומרת בהתחלה: "החיים שלי לא פשוטים כלל", וכן שהם כללו הרבה כאב וסבל, ובהמשך את מתארת את העבודה בשירות לקוחות. נשמע שהיו אלה שנתיים קשות מאד בשבילך. עד כדי כך קשות, שהזכרונות והמשקעים משם, עדיין שם. אני יכול לומר שהרגשתי שהם מאד "חיים" אצלך, אפילו גם כמה שנים אחרי.
    אז כשאת שואלת איך אפשר להתמודד עם זה, בעצם אפשר לשמוע זאת גם כשאלה: "איך אני יכולה להתמודד עם השנתיים הנוראיות, הטראומטיות האלה שעברתי?". אני מרגיש גם שאם הדבר היה אפשרי, היית מעדיפה למחוק את השנתיים האלו מחייך לגמרי. בנוסף, את מצינת שחשבת על כל מיני דרכים להתמודד עם הזכרונות הקשים האלו, אולם עד כה, ללא הצלחה מספקת.
    אני יכול להמליץ לך על טיפול פסיכולוגי-דינמי, כאופציה טובה שתסייע לך לגשת לתקופה הזו בצורה קצת אחרת, טראומטית פחות, מוגנת ובטוחה יותר. בצורה שתאפשר לך להבין מה בעצם קרה לך שם בשנתיים האלו, להכיל ולעבד את זה קצת יותר, ובתקווה גם שתוכלי להמשיך הלאה בחייך בצורה יותר מספקת ורגועה. אינני יודע מהן חוויותייך מהטיפולים הפסיכולוגיים שעברת (אם כי אני מקווה שהיו אלו חוויות מיטיבות). בכל מקרה, זאת המלצתי החמה לך.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו