חוסר אונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר אונים
    בעילום שם
    17/12/2015

שלום אני בטיפול כבר עשר שנים ונוטלת תרופות פסיכיאטריות אבל שום דבר לא עוזר. האישפוז האחרון שלי קרה כי העלילו עלי עלילה שאני מסתובבת ערומה ברחובות. דבר שלא היה ולא נברא. הגעתי לשם, בלי יכולת להגן על עצמי. אני מפחדת לברר מי העליל עלי את העלילה הזאת. כרגע אני עם תרופות אבל לא רוצה לקחת אותם. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אונים - תגובה

יאיר לוי
    17/12/2015

שלום לך,

את מתארת בקצרה אירוע קשה מאד. להיות מאושפזת זו חוויה לא פשוטה בכלל, כל שכן בעקבות הסיבה שתארת. כתבת "הגעתי לשם, בלי יכולת להגן על עצמי", ונשמע לי שיש בחוויה הזו גם הרבה בדידות, קושי ועצב. את מציינת גם שאת לא רוצה כעת לקחת תרופות. אינני יודע אם כרגע את נמצאת בטיפול פסיכולוג פרטני, או האם יש לך חברים או בני משפחה, שאת מחשיבה אותם כגורמים תומכים ומחזקים או לא.
    במידה ואת כן בטיפול, אני לא יודע מה טיב הקשר שלך עם המטפל/ת, האם יצא לכם לדבר או להתראות גם במהלך האשפוז וכדומה.
    בתור התחלה (במידה והשתחררת מהאשפוז, הרי זו יכולה להיות גם התחלה של דף חדש) אז בהחלט הייתי ממליץ לך להתחיל קשר טיפולי דינמי, או לחילופין, להמשיך/להדק את הקשר הזה דווקא עכשיו. בראש ובראשונה, כדי שלא תרגישי כל כך לבד, חשופה, חסרת אונים ובלי יכולת להגן על עצמך.
    אני מקווה שבהמשך הדרך תדעי יותר הקלה, נחמה ועידוד.
    בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

בעילום שם
    20/12/2015

תודה. הדברים שכתבת לי מאוד מעודדים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יאיר לוי
    23/12/2015

יופי, אני שמח לשמוע,
    מי יתן ותדעי רגעים טובים יותר בהמשך הדרך, ואולי גם כבר עכשיו...:)

יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו