אינפוזיות של סוכר לגוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אינפוזיות של סוכר לגוף
    השורד
    18/12/2015

מאז ומתמיד אני מרגיש שהאכילה ובעיקר השתייה שלי לא מאוזנות בעיקר בגלל השתייה המתוקה שאני שותה בלי סוף והחיבה שלי לג'אנק פוד וממתקים אפילו שהיא נרגעה מעט בזמן האחרון. התוצאות של בדיקות השנתיות שאני עושה תמיד תקינות אבל עדיין התחושה שלי שזאת התמכרות שייהיו לה תוצאות בריאותיות במוקדם או במאוחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפוזיות של סוכר לגוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשורד ולשאר החברים בפורום

יאיר לוי
    19/12/2015

חברים יקרים,

אנו ערים היטב לצורך שיש לחלקכם לחלוק חוויות זה עם זה, לשתף, לתת להן במה ומקום, כמו גם לשמוע מה יש ליתר החברים לומר לגבי חוויות אישיות שלהם, ולזכאות באמפתיה והזדהות. עם זאת, פורום זה הוא אינו המקום לעשות זאת. הצורך הזה טבעי, מובן ולגיטימי לחלוטין. איננו מבטלים אותו חלילה, ולו אף לרגע. יחד עם זאת, אנו כן מבקשים לנתב אותו למקומות אחרים, לפורומים נוספים וכדומה.
    על מנת לחדד את הדברים - פורום זה נועד לתת מקום ומענה לשאלות לגבי בריאות נפשית, טיפול פסיכולוגי, פסיכותרפיה וכדומה.
    הבה נכבד את הפונים והמשיבים, ונשמור כולנו על רוח דברים זו.

שבוע טוב,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו