מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אינפוזיות של סוכר לגוףהשורד18/12/2015
מאז ומתמיד אני מרגיש שהאכילה ובעיקר השתייה שלי לא מאוזנות בעיקר בגלל השתייה המתוקה שאני שותה בלי סוף והחיבה שלי לג'אנק פוד וממתקים אפילו שהיא נרגעה מעט בזמן האחרון. התוצאות של בדיקות השנתיות שאני עושה תמיד תקינות אבל עדיין התחושה שלי שזאת התמכרות שייהיו לה תוצאות בריאותיות במוקדם או במאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשורד ולשאר החברים בפורום
יאיר לוי19/12/2015
חברים יקרים,
אנו ערים היטב לצורך שיש לחלקכם לחלוק חוויות זה עם זה, לשתף, לתת להן במה ומקום, כמו גם לשמוע מה יש ליתר החברים לומר לגבי חוויות אישיות שלהם, ולזכאות באמפתיה והזדהות. עם זאת, פורום זה הוא אינו המקום לעשות זאת. הצורך הזה טבעי, מובן ולגיטימי לחלוטין. איננו מבטלים אותו חלילה, ולו אף לרגע. יחד עם זאת, אנו כן מבקשים לנתב אותו למקומות אחרים, לפורומים נוספים וכדומה.
על מנת לחדד את הדברים - פורום זה נועד לתת מקום ומענה לשאלות לגבי בריאות נפשית, טיפול פסיכולוגי, פסיכותרפיה וכדומה.
הבה נכבד את הפונים והמשיבים, ונשמור כולנו על רוח דברים זו.
שבוע טוב,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)