חרדה ודיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה ודיכאון
    ניסים
    31/05/2007

אני מישתמש בקלונקס אני מנסה להיות רגיל בעבודה וכול הזמן יש לי חשששות של חרדה ופחד דברים שעשיתי בעבער בקלות ושמחת חיים זה כבר 8 חודשים שלא מסוגל להינות לישמוח כול הזמן דומע אני אלמן מיזה שנתיים אבל יש לי שלושה ילדים גדולים 24 21 17 ואני מרגיש כול הזמן סתם במחשבות והראש כול הזמן עסוק במה יהיה למאות שאהי מנסה לידחוק ולהרגיש רגיל אבל זה משגע איתי למה אני רוב הזמן חסר ביטחון ופחד פנימי רוב הזמן אין מוטיווציה של עבודה ונעדר מהעבודה אני בן 44 ונימרס לי ליחיות בצורה כזאת לא יודע מה לעשות והייתי בטיפול ולמרות זה לא בא לי שיפור תמיד ריקנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ודיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ודיכאון

ניסים
    31/05/2007

מה שמפליא אני לא יודע להסביר את ההרגשה שלי אבל ראיתי מה שרון כתבה זה בידיוק מה שאני חש ומרגיש אני מבין אותה גם אני חסר אונים מהתופעות האלה וגם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניסים שלום!

סיון
    01/06/2007

אני מציעה לך, לבדוק אולי יש משו שגרם לכך!
    תנסה לחזור אחורה בזמן, ופשוט תיבדוק. אני לא חושבת שאנשים כבר לא רוצים להימצא בקרבתך או בביתך, אלא זה פשוט משהו שאתה חושב מיבפנים. אולי בגלל שעברת שינוי כולשהו?
    תנסה להירגע ואני מציעה שתלך לאיש מיקצוע. איני מכירה אך הנך יכול ליפנות לאנשים שבפורום. אולי הם יודעים למי כדי לך ליפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להודעה הקודמת

סיון
    01/06/2007

שככתי לציין, אם אמרתה שאתה מרגיש מה ששרון מרגישה, אז אולי תיקרא גם את מה שכתבתי לה.
    אולי זה יעזור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

סיון
    01/06/2007

מיצטערת שלא כתבתי בהודעה הקודמת אך אולי גם תיקרא את מה שרשמתי להגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלב שלב...

רונן דוד
    03/06/2007

תנסה לפרק את הבעיה לגורמים,
    ולפתור אותם אחד אחד,
    אי אפשר לבלוע את העולם בואת אחת,

תפרק את הבעיות לגורמים ותראה איך אתה פותר אותם.

אני ממליץ לך לגשת לטיפול שיעזור לך בכך...

אתה מוזמן לקרוא את המאמרים באתר שלי, אולי הם יחזקו אותך:

www.rbooks.co.il

ותיכנס למדור המאמרים באתר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו