חוסר אונים בטיפול פסיכולוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר אונים בטיפול פסיכולוגי
    נשאר חסוי
    19/01/2016

לפני מס' שנים התחלתי טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוגית באזור מגוריי, בתקופה האחרונה נוצרה אצלי אהבה מסוימת כלפיה משיכה שאני יודע שהיא לא תמומש ואני לא מפתח ציפיות שווא בנושא, אני חושב שהתאהבתי בדמותה ובאישיות שלה, קשה לי לחשוב על כך כל יום וזה יוצר אצלי תסכול אני לא יודע אם לפתוח את זה בשיחה איתה האם לשתף אותה בתחושותיי מה עושים...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אונים בטיפול פסיכולוגי - תגובה

יאיר לוי
    21/01/2016

שלום לך,

מערכות יחסים באופן כללי הן דבר מורכב. בדומה לזה, נשמע שגם הרגשות שהתפתחו אצלך ביחס לפסיכולוגית שלך, גם ם חלק מהמורכבות ומהמאפיינים של מערכת היחסים שיש לכם כעת. אתה כותב שהדבר מתסכל אותך ושקשה לך לחשוב על כך כל יום. זו באמת סיטואציה לא פשוטה. בעיניי, מאחר וזה משהו שמעסיק אותך גם ככה, ושמטריד אותך, בהחלט יש מקום להביא גם את זה לטיפול. על אף הקושי הטבעי הטמון בעניין, אני יכול להמליץ לך לפתוח את הנושא ולשוחח על כך עם הפסיכולוגית שלך. באופן זה, תוכל להבין את עצמך ואת רגשותייך (גם אם הפעם הם מכוונים כלפיה) בצורה יותר טובה.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו