מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה רשימת מטפלים של הכלליתדקלה22/01/2016
היי.
בימים אלה אני מעוניינת להתחיל טיפול. עד כה הלכתי ל4 פגישות אצל 3 מטפלים ועדין לא מרגישה שמצאתי את האדם המתאים. בינתיים משאביי אוזלים מכל הבחינות. רציתי לשאול האם יש אדם פה, או מקום אליו אוכל לפנות כדי לקבל המלצה מתוך רשימת מטפלים העובדים בהסדר עם הכללית באיזור השרון/ מרכז. מניחה שיש איסור פרסום ולכן יש דרך לשוחח עם מי שיודע באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה רשימת מטפלים של הכללית - תגובה
יאיר לוי22/01/2016היי דקלה,
לא ציינת כיצד בדיוק נעשתה הפנייה שלך לקופה, אבל בדרך כלל המוקד הטלפוני של קופת החולים יכול לתת לך בדיוק את האינפורמציה הזו, את רשימת המטפלים שעובדים עם הקופה. את יכולה לנסות ולפנות ישירות גם למזכירות הסניף.
מעבר לכך, אני מכיר לא מעט מכונים ומטפלים שמקבלים בתעריף יחסית מוזל (גם אם לא בדיוק בתעריפי הקופה). את יכולה לחפש באינטרנט "טיפול פסיכולוגי מוזל", ולבחור את מה שיתאים לך מבין התוצאות.
בהצלחה,
יאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה להמלצה
דקלה22/01/2016היי יאיר. אני מחפשת המלצה מתוך רשימת הפסיכולוגים הפרטיים העובדים בהסדר עם הכללית. ידוע לי כיצד להשיג את שמות המטפלים -אך אני זקוקה להמלצה ממקור ראשון מתוך הרשימה כי נסיונות לפנות ללא המלצה מסוג זה העלו כשלונות. אוכל לפרסם כאן את הרשימה עליה אני מדברת או שזה אסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה להמלצה - תגובה
יאיר לוי23/01/2016היי דקלה,
הבנתי, תודה על ההבהרה. אנו לא עוסקים ממש בהמלצות שמיות בפורום זה. אני כן יכול להמליץ לך לשאול אולי חברים, בני משפחה וכדומה, אנשים שאת מרגישה איתם בנוח, האם הם מכירים ויכולים להמליץ על מישהו מהרשימה שבידייך. כמובן שחשוב לזכור שלא כל מטפל וגישה שמתאימים לאדם X, יתאימו בהכרח גם לאדם Y.
בהצלחה בחיפושייך,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)