האם פסיכולוג יכול להודיע לפסיכיאטר שלי פרטים שאני מספר לו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם פסיכולוג יכול להודיע לפסיכיאטר שלי פרטים שאני מספר לו?
    פני
    27/01/2016

אני מתחיל טיפול פסיכולוגי בשבוע הבא, אצל פסיכולוג חדש.
    אני מכור לבנזודיאזפינים וכמובן שאת הכדורים אני מוציא מהפסיכיאטר שלי
    השאלה שלי היא האם הפסיכולוג יכול להודיע לפסיכיאטר של שימוש לא ראוי בכדורים.

עלי לציין שאני מתחיל טיפול גמילה בחודש הקרוב, אבל עד אז אני חייב להמשיך להוציא את הכדורים שלי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש לא ראוי= הסנפה

פני
    27/01/2016

אני רוצה להיות גלוי לחלוטין עם הפסיכולוג, רק רוצה לדעת אם זה יפגע בי לטווח הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם פסיכולוג יכול להודיע לפסיכיאטר שלי פרטים שאני מספר לו? - תגובה

נטע אדלר
    30/01/2016

שלום אבי,
    הפסיכולוג חייב בסודיות כלפיך והוא לא רשאי להעביר מידע מתוך הטיפול החוצה, לאף גורם, גם לא לפסיכיאטר שלך – אלא אם כן תסכים ותחתום על ויתור סודיות. הסודיות היא חובתו האתית של הפסיכולוג כלפי המטופל, להוציא מצבים בהם נודע למטפל על סכנת חיים שאחרים בסביבתו של המטופל מצויים בה או המטופל בעצמו.
    אני שמחה לקרוא שאתה מתחיל בגמילה. זהו צעד חשוב בדרך לשיפור איכות חייך ושמירה על בריאותך הפיזית והנפשית.
    השיתוף את המטפל שלך הוא קריטי להבנה אותך, את ההתמכרות ואת הדרכים להיחלץ ממנה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מקרב לב!

פני
    08/02/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו