מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב של סהרוריות מה ניתן לעשותטניה14/02/2016
שלום לכם ,
התגלה לי לפני כמה שנים שאני הולכת מתוך שינה וזאת מכיון שאחותי אמרה לי זאת נכון עד לאתמול לא הייתי יוצאת מהבית והייתי שותה מים מתוך שינה או סתם יושבת מול החלון ,אתמול החלטתי לבדוק כי אני לא ידעתי אם אכן המצב הוא כזה :שמתי למול הדלת של החדר חפצים בלילה , בבוקר כשהתעוררתי אותם חפצים ששמתי נעלמו , חפץ אחד היה על הרצפה בתוך החדר מפוזר וחפץ שני נאבד , בנוסף לכך ,המראה שלי הייתה מלוכלכת ומטונפת ולא רק זאת הנעליים שרק קניתי אותם יום לפני שעוד לא נעלתי אותם עדיין , התגלה בהם אבק וסימנים שמישהו לבש אותם ובבוקר כשקמתי התגרדתי ברגליים שלי כאילו הלכתי על קוצים לפני .
לא מבינה מה היה לאן הלכתי והאם יש סיכוי לזכור זאת איכשהו? ומה ניתן לעשות במצב הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב של סהרוריות מה ניתן לעשות - תגובה
יאיר לוי19/02/2016היי טניה,
הפרעת שינה מהסוג שתארת, הסהרוריות, נפוצה אמנם בעיקר בילדים, אבל בהחלט קיימת גם אצל מבוגרים. הטיפול בהפרעה זו הוא בעיקר רפואי. ישנן לא מעט גורמים שיכולים לגרום לבעיה זו, לכן הדבר החשוב ביותר הוא קודם כל לאבחן במדויק את הסיבות להפרעה זו.יתן לפנות לרופא מומחה לבעיות שינה, או למעבדות שינה לשם אבחון וטיפול. יתכן ובהמשך הטיפול, יידרש גם טיפול פסיכולוגי דינמי או CBT.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)