מצב של סהרוריות מה ניתן לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצב של סהרוריות מה ניתן לעשות
    טניה
    14/02/2016

שלום לכם ,
    התגלה לי לפני כמה שנים שאני הולכת מתוך שינה וזאת מכיון שאחותי אמרה לי זאת נכון עד לאתמול לא הייתי יוצאת מהבית והייתי שותה מים מתוך שינה או סתם יושבת מול החלון ,אתמול החלטתי לבדוק כי אני לא ידעתי אם אכן המצב הוא כזה :שמתי למול הדלת של החדר חפצים בלילה , בבוקר כשהתעוררתי אותם חפצים ששמתי נעלמו , חפץ אחד היה על הרצפה בתוך החדר מפוזר וחפץ שני נאבד , בנוסף לכך ,המראה שלי הייתה מלוכלכת ומטונפת ולא רק זאת הנעליים שרק קניתי אותם יום לפני שעוד לא נעלתי אותם עדיין , התגלה בהם אבק וסימנים שמישהו לבש אותם ובבוקר כשקמתי התגרדתי ברגליים שלי כאילו הלכתי על קוצים לפני .
    לא מבינה מה היה לאן הלכתי והאם יש סיכוי לזכור זאת איכשהו? ומה ניתן לעשות במצב הנ"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב של סהרוריות מה ניתן לעשות - תגובה

יאיר לוי
    19/02/2016

היי טניה,

הפרעת שינה מהסוג שתארת, הסהרוריות, נפוצה אמנם בעיקר בילדים, אבל בהחלט קיימת גם אצל מבוגרים. הטיפול בהפרעה זו הוא בעיקר רפואי. ישנן לא מעט גורמים שיכולים לגרום לבעיה זו, לכן הדבר החשוב ביותר הוא קודם כל לאבחן במדויק את הסיבות להפרעה זו.יתן לפנות לרופא מומחה לבעיות שינה, או למעבדות שינה לשם אבחון וטיפול. יתכן ובהמשך הטיפול, יידרש גם טיפול פסיכולוגי דינמי או CBT.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו