מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אפשר לחזור לחיים נורמלים ושמחת חייםחני28/02/2016
ערב טוב.
אני מחפשת כרגע עבודה,בנוסף התחלתי להתנדב אבל ההתנדבות לא התאימה לי.בינתיים ממשיכים לחפש לי סוג של מסגרת אבל עדיין לא מצאו לי ואני קמה בבוקר מיואשת שאין לי עדיין מסגרת של עבודה או התנדבות.איך אני יכולה לחזור לחיים נורמלים למרות שאין לי כרגע מסגרת ולשמחת חיים? תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מהירה
חני04/03/2016תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לחזור לחיים נורמלים ושמחת חיים - תגובה
יאיר לוי04/03/2016היי,
נשמע שאת בתקופה כזו של חיפושים ושל התחלות חדשות שאולי יהיו בדרך...
אני שומע מאד את הרצון ואת המוטיבציה שלך להיות עסוקה, למצוא משהו לעסוק בו, לא לשבת ולא לעשות כלום, אלא ממש להיפך. אפילו הייתי מגדיר את זה כך שיש לך רצון עז למצוא סיבה טובה לקום בשבילה בבוקר. אני מסכים איתך לגמרי. זו מטרה חשובה ומשמעותית מאד לבריאות הנפשית (וגם הפיזית) שלנו. אנו יודעים כי אדם שעסוק בדברים שהוא אוהב, שנהנה ממה שהוא עושה, מרגיש טוב יותר עם עצמו.
ציינת שממשיכים לחפש לך סוג של מסגרת, עבודה או התנדבות, שזה כבר דבר מצוין. אז בנוגע לזה, את יכולה לבדוק האם את יכולה לקחת על עצמך חלק אקטיבי יותר בתהליך החיפוש הזה.
מעבר לכך, אני ממליץ לך לחשוב על סיבה אחת שתגרום לך לקום בבוקר עם תחושה שמחה יותר.
למשל, מה דעתך על המחשבה: "איזה דבר מעניין אני יכולה לעשות בשביל עצמי היום?", או - "איזה דבר אחד כיפי אני הייתי רוצה לעשות בשבילי (ורק בשבילי) היום?"
חשבי מה גורם לך הנאה, מה לא עשית מזמן, והיית שמחה לעשות היום (הליכה? התעמלות? לצייר? לאפות?). מחשבה דומה היא: "עם מי הייתי שמחה להיפגש היום? את מי לא ראיתי מזמן ויהיה לי כיף לשבת איתו לקפה?". אם יש לך חברים או בני משפחה שהיית רוצה להיפגש איתם, נדמה שעכשיו זה זמן טוב לעשות זאת.
הדרך למציאת עבודה או מסגרת לפעמים יכולה באמת להיות ארוכה ולעיתים גם מתסכלת. כולי תקווה (ויש לי גם הרגשה שכזו) שבסוף, תמצאי גם את את המקום שבו יהיה לך טוב.
בהצלחה בדרך,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)