מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא פה לא שם זכרונות מהאקס ביחס לנוכחיקרן17/03/2016
שלום. אני בזוגיות כ3 שנים מאורסים
ולעיתים קרובות יש לי מחשבות על האקס
הקשר איתו נגמר לפני הרבה זמן. היו דברים שונים שחסרים לי בקשר הנוכחי. אבל גם דברים רעים מאוד לאורך רוב הקשר. והקשר היום הרבה יותר טןב ונכון לי.
אז למה אני עדיין משווה ונזכרת בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פה לא שם זכרונות מהאקס ביחס לנוכחי - תגובה
יאיר לוי23/03/2016היי קרן,
מתנצל על העיכוב בתשובה.
אם הבנתי אותך נכון, את שואלת מדוע את עדיין נזכרת באקס שלך, במיוחד לאור העובדה אולי שאת כבר מאורסת, ושאת מרגישה שהקשר שלך היום הרבה יותר טוב ונכון עבורך. אני שומע שזה קצת מציק לך ואולי מטריד אותך, אבל בעיניי, זה יכול להיות גם משהו טבעי לחלוטין, הרי בעצם - למה שלא תיזכרי בבן הזוג הקודם שהיה לך? נכון, זה קשר שהיה ונגמר מזמן, אבל עדיין הוא היה חלק מחייך. הייתם זוג למשך תקופה, היה לכם (כנראה) קשר מורכב, שהיה בו גם מן הטוב וגם מן הרע. בכל מקרה, זה קשר שהשפיע עלייך. אנחנו כבני אדם תמיד מושפעים מקשרים ומאינטראקציות עם אנשים שהיו לנו, בפרט אם מדובר בקשר שהיה משמעותי עבורך. אינני מתכוון למשמעותי-חיובי וגם לא משמעותי-שלילי, אלא פשוט משמעותי מעצם הקירבה, ההתקשרות והאינטימיות למשך זמן.
בהמשך לכך, כאשר את אומרת "הקשר היום הרבה יותר טוב ונכון לי", נשמע שזה גם בהשוואה לקשרים קודמים שאת מכירה, ביניהם גם הקשר הזה.
הדבר החשוב הוא שמצאת לך כיום את הקשר שמתאים לך, שטוב ונכון בשבילך. זו בטח הרגשה נהדרת להרגיש בטוחה כך בקשר.
אז שיהיה לך בהצלחה ומזל טוב לקראת החתונה,
יאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)