לא פה לא שם זכרונות מהאקס ביחס לנוכחי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא פה לא שם זכרונות מהאקס ביחס לנוכחי
    קרן
    17/03/2016

שלום. אני בזוגיות כ3 שנים מאורסים
    ולעיתים קרובות יש לי מחשבות על האקס
    הקשר איתו נגמר לפני הרבה זמן. היו דברים שונים שחסרים לי בקשר הנוכחי. אבל גם דברים רעים מאוד לאורך רוב הקשר. והקשר היום הרבה יותר טןב ונכון לי.
    אז למה אני עדיין משווה ונזכרת בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא פה לא שם זכרונות מהאקס ביחס לנוכחי - תגובה

יאיר לוי
    23/03/2016

היי קרן,

מתנצל על העיכוב בתשובה.

אם הבנתי אותך נכון, את שואלת מדוע את עדיין נזכרת באקס שלך, במיוחד לאור העובדה אולי שאת כבר מאורסת, ושאת מרגישה שהקשר שלך היום הרבה יותר טוב ונכון עבורך. אני שומע שזה קצת מציק לך ואולי מטריד אותך, אבל בעיניי, זה יכול להיות גם משהו טבעי לחלוטין, הרי בעצם - למה שלא תיזכרי בבן הזוג הקודם שהיה לך? נכון, זה קשר שהיה ונגמר מזמן, אבל עדיין הוא היה חלק מחייך. הייתם זוג למשך תקופה, היה לכם (כנראה) קשר מורכב, שהיה בו גם מן הטוב וגם מן הרע. בכל מקרה, זה קשר שהשפיע עלייך. אנחנו כבני אדם תמיד מושפעים מקשרים ומאינטראקציות עם אנשים שהיו לנו, בפרט אם מדובר בקשר שהיה משמעותי עבורך. אינני מתכוון למשמעותי-חיובי וגם לא משמעותי-שלילי, אלא פשוט משמעותי מעצם הקירבה, ההתקשרות והאינטימיות למשך זמן.
    בהמשך לכך, כאשר את אומרת "הקשר היום הרבה יותר טוב ונכון לי", נשמע שזה גם בהשוואה לקשרים קודמים שאת מכירה, ביניהם גם הקשר הזה.
    הדבר החשוב הוא שמצאת לך כיום את הקשר שמתאים לך, שטוב ונכון בשבילך. זו בטח הרגשה נהדרת להרגיש בטוחה כך בקשר.

אז שיהיה לך בהצלחה ומזל טוב לקראת החתונה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו