למה לא יכול להיות פשוט יותר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה לא יכול להיות פשוט יותר
    אודית
    13/05/2008

לפני כחודשיים התחלתי טיפול פסיכולוגי ובסהכ אני חושבת (אין לי למה להשוות)שלא רע אך יש לי שאלה מעט מוזרה - יומיים לפני הפגישה השבועית התקשר הפסיכולוג ופיספתי אותו , כתב מייל וגם כן נעלם מעיניי ושוב התקשר כבר ביום הפגישה רק לוודא ואמר שהוא חולה ולא יוכל להפגש וכעת לבעיה -אני מרגישה משום מה ולפי הרגשה בשיחה שלא ממש מדובר במחלה לא יודעת למה אני חשה שמאזשהי סיבה אחרת החליט לא להתראות השבוע,וההרגשה הזו גורמת לי לרצות להתנתק ממנו כי אני מרגיש ה אזשהו חוסר אמון בגלל החלטתי הזו הבלתי נמנעת ...ובלי מאה אחוז אמון חבל על מאמצינו..מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על תחושות לא טובות בטיפול

סיגל לוי
    13/05/2008

הי נינה
    יופי ששאלת...
    מנסיוני, גם אם זה לא נעים, מאד חשוב להעלות את מה שאת חשה בטיפול
    יש שתי אפשרויות:
    הראשונה, שיש לך חושים חדים ואת חשה משהו נכון, והוא לא באמת חולה אלה נאלץ לבטל, ואז חשוב שיקשיב לתחושתך ובאמת תדעי אם צדקת או לא ואולי הוא צריך להיות יותר קשוב לכל הסבר שיתן לך בעתיד, וחשוב שידע זאת
    השניה, שהוא באמת חולה ואת זו שרגישה, כלומר שאת נוטה בקלות לחוש פגיעה באמון, שאדם משקר, מתחמק וכו' בגלל רגישות כלשהי שלך. אם אכן זה כך ותעלי זאת בטיפול, תלמדי הרבה מאד על עצמך וזה יכול לקדם מאד את הטיפול
    בכלל, לך ולכל מי שבטיפול אני מציעה להעלות כל מה שהוא חש ביחס למטפל, גם אם זה מביך, אישי, לא נעים, כי הטיפול כולו בנוי על היחסים בין המטפל למטופל ומתוכם לומדים גם על יחסים של המטפול עם שאר העולם
    מקוה שהייתי מובנת לך ושעזרתי
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אודית
    13/05/2008

זה כנראה הכי נכון לדבר על זה אבל אני מקווה שאכן אצליח , רק מלדמיין את הסיטואציה לא מרגיש לי נעים........החיים זה דבר לא קל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרי מה קרה

סיגל לוי
    13/05/2008

אם תרצי כמובן
    ספרי אם אכן יצא מזה משהו יותר טוב
    האם למדת משהו על עצמך
    כי זו למעשה המטרה בטיפול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן למדתי משהו מזה

אודית
    15/05/2008

שאני קצת מתוסבכת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו