מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה לא יכול להיות פשוט יותראודית13/05/2008
לפני כחודשיים התחלתי טיפול פסיכולוגי ובסהכ אני חושבת (אין לי למה להשוות)שלא רע אך יש לי שאלה מעט מוזרה - יומיים לפני הפגישה השבועית התקשר הפסיכולוג ופיספתי אותו , כתב מייל וגם כן נעלם מעיניי ושוב התקשר כבר ביום הפגישה רק לוודא ואמר שהוא חולה ולא יוכל להפגש וכעת לבעיה -אני מרגישה משום מה ולפי הרגשה בשיחה שלא ממש מדובר במחלה לא יודעת למה אני חשה שמאזשהי סיבה אחרת החליט לא להתראות השבוע,וההרגשה הזו גורמת לי לרצות להתנתק ממנו כי אני מרגיש ה אזשהו חוסר אמון בגלל החלטתי הזו הבלתי נמנעת ...ובלי מאה אחוז אמון חבל על מאמצינו..מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על תחושות לא טובות בטיפול
סיגל לוי13/05/2008הי נינה
יופי ששאלת...
מנסיוני, גם אם זה לא נעים, מאד חשוב להעלות את מה שאת חשה בטיפול
יש שתי אפשרויות:
הראשונה, שיש לך חושים חדים ואת חשה משהו נכון, והוא לא באמת חולה אלה נאלץ לבטל, ואז חשוב שיקשיב לתחושתך ובאמת תדעי אם צדקת או לא ואולי הוא צריך להיות יותר קשוב לכל הסבר שיתן לך בעתיד, וחשוב שידע זאת
השניה, שהוא באמת חולה ואת זו שרגישה, כלומר שאת נוטה בקלות לחוש פגיעה באמון, שאדם משקר, מתחמק וכו' בגלל רגישות כלשהי שלך. אם אכן זה כך ותעלי זאת בטיפול, תלמדי הרבה מאד על עצמך וזה יכול לקדם מאד את הטיפול
בכלל, לך ולכל מי שבטיפול אני מציעה להעלות כל מה שהוא חש ביחס למטפל, גם אם זה מביך, אישי, לא נעים, כי הטיפול כולו בנוי על היחסים בין המטפל למטופל ומתוכם לומדים גם על יחסים של המטפול עם שאר העולם
מקוה שהייתי מובנת לך ושעזרתי
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אודית13/05/2008זה כנראה הכי נכון לדבר על זה אבל אני מקווה שאכן אצליח , רק מלדמיין את הסיטואציה לא מרגיש לי נעים........החיים זה דבר לא קל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרי מה קרה
סיגל לוי13/05/2008אם תרצי כמובן
ספרי אם אכן יצא מזה משהו יותר טוב
האם למדת משהו על עצמך
כי זו למעשה המטרה בטיפול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן למדתי משהו מזה
אודית15/05/2008שאני קצת מתוסבכת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)