דיכאון עקב פיטורין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון עקב פיטורין
    נינה
    29/03/2016

שלום רב לכם.שמי נינה אני בת 50 לפני כמה חודשים עזבתי את עבודתי שלא הייתי מרוצה בו בסופו של דבר אני התפטרתי ומאז בגילי המתקדם עד עכשיו לא מצאתי עבודה.בעקבות התחושה שאין לי בשביל מה לקום בבוקר למטרה מסויימת נכנסתי לתחושה של דיכאון ותחושה שאני לא מקבלת את עצמי.קשה לי לחשוב שלא מצאתי עדיין עבודה ואני מפחדת שאני גם לא אמצע.איך ניתן לשלוט על התחושות האלה? אני מודה לכם על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון עקב פיטורין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון עקב פיטורין - תגובה

יאיר לוי
    31/03/2016

היי נינה,

נשמע שאת עוברת תקופה קשה. התפטרת מהעבודה, ובעקבות זאת את מתארת הרגשה של דיכאון, שאין לך למה לקום בבוקר, את לא מקבלת את עצמך. אני שומע גם לא מעט ייאוש בדברייך, עם הרבה חשש מפני העתיד לבוא, שמא לא תמצאי עבודה חדשה. נדמה לי כי ההתפטרות שלך הייתה צעד שלא היה קל לעשותו, ושיש לצעד זה השלכות לא פשוטות עבורך. אלו דברים שלא פשוט להתמודד איתם לבדך.
    לאור התחושות הקשות שמלוות אותך כעת, ולאור החשש שלך מפני העתיד, אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי פרטני על מנת לקבל תמיכה נפשית, וכן כדי לסייע לך להתמודד עם התקופה הקשה שאת חווה כעת.

בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו