מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוהה לעצמי האם היה לי תסביך אב?אור9307/04/2016
שלום, אני אור בת 23 כמעט.
אבי נפטר לפני כשנתיים ממחלת הסרטן, יש לציין שהייתי מאוד קרובה אליו "ילדה של אבא", בת הזקונים בבית.
שנה לאחר מכן אני וחבר שלי מזה 4 שנים נפרדנו. היינו יחד מגיל 18-22 שלי. לא היה לי נסיון מיני מלבדו והחלטתי שבא לי לנסות עם אחרים..הגיוני סך הכל. אך הראשון שהייתי איתו היה גבר מבוגר ממני בהרבה בן 49. גבר מאוד כריזמתי ומצליח בתחומו, אבל לא חושבת שבאמת הייתה לי משיכה אליו ובכל זאת שכבתי איתו תקופה קצרה, האם אתם חושבים שהיה לי תסביך אב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוהה לעצמי האם היה לי תסביך אב? - תגובה
נטע אדלר24/04/2016שלום אור,
אני מצטערת לקרוא על אבדנו של אביך שהיית כה קרובה אליו.
בכתיבתך, אני מזהה סקרנות ורצון להבין את עצמך ואת בחירותייך לעומקן. אומנם אין לי יכולת אמיתית לעמוד מכאן על טיבה העמוק של הבחירה המסוימת שלך לקיים יחסי מין עם אותו גבר מבוגר, אולם אני יכולה להציע לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי שיוכל לסייע לך בכך. בטיפול תינתן לך האפשרות לעבד ולהבין את סיפורם של הקשרים המשמעותיים בחייך ואת מובנם הפנימי אצלך. מתוך כך, את עשויה להפוך מודעת יותר ומרחב להתבוננות ובחירה, יוכל להיפתח בפנייך. נראה לי שכבחורה צעירה שהספיקה לחוות אבדן של אבא קרוב ופרידה מחבר משמעותי, תוכלי להיתרם מאוד מטיפול ולהתפתח דרכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)