חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד
    חני
    10/04/2016

אני מרגישה תחושת ריקנות חוסר אנרגיה מצב רוח ירוד מין חולשה כזאת.הייתי שמחה עם תוכלו לתת לי עצה לכלים מעשיים שאוכל לחזור לשמחה שהיתה לי.אני מודה לכם זה חשוב לי,שבוע נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה מהירה

חני
    11/04/2016

זה מאוד חשוב לי,אני מודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה מהירה

חני
    11/04/2016

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לחזור לעצמי

חני
    11/04/2016

לשמחה אודה לכם עם תוכלו לענות לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד - תגובה

יאיר לוי
    11/04/2016

שלום חני,

נשמע שאת עוברת כעת תקופה לא פשוטה, ושזה שונה באופן משמעותי ממה שהיה עד עכשיו. בעצם אני שומע שאולי את שואלת: "פעם הייתי יותר שמחה, אז למה אני עכשיו מרגישה ככה...?". את מתארת תחושות קשות - תחושת ריקנות, חוסר אנרגיה, מצב רוח ירוד וחולשה. הייתי רוצה להזמין אותך לרגע להתבונן פנימה ולחשוב כמה זמן זה נמשך ככה כבר, האם התחושות האלו הופיעו בעקבות אירוע מסוים? האם קרה משהו בחייך שמאז התחלת להרגיש ככה? האם הן הופיעו כך פתאום ללא סיבה מיוחדת?
    את מבקשת כלים מעשיים שיוכלו לעזור לך לחזור לתחושת השמחה שהייתה לך. איננו מכירים כמובן, אז אינני יודע מה את אוהבת לעשות ומה בדיוק יכול לעזור לך (עיסוק בספורט, טיולים, תחביבים, יציאה עם חברים, בילוי עם המשפחה). עם זאת, אני חושב שהצעד הראשון הוא בדיוק מה שעשית כרגע. למעשה להקשיב לעצמך, לשים לב לתחושות שלך, ולא להישאר עם זה לבד, לשתף בזה מישהו. נשמע שקשה מאד להתמודד עם התחושות האלה לבדך. בהמשך לזה, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי פרטני, שם תוכלי להיעזר בתמיכה הנפשית ראויה, שתסייע לך להתמודד עם התחושות האלה, ולעבור את התקופה הזו בצורה שתהיה יותר טובה עבורך.

נשמע שתקופה לא פשוטה עומדת בפנייך,
    מקווה שתרגישי טוב בקרוב.
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גדולה על עזרתך ותמיכתך

חני
    11/04/2016

כן באמת עובר עלי משהו ואברר על טיפול פסיכולוגי. יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו