מצוקה ממשהו שמטריד אותי מאוד, אני לא יודעת מה לעשות עם החיים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה ממשהו שמטריד אותי מאוד, אני לא יודעת מה לעשות עם החיים.
    בדוי
    10/04/2016

שלום לצוות הפרום, יש לי בעיה שגורמת לי לסבל רב ומצוקה. אני בת 19 ולפני שלוש שנים חוויתי משבר ומצבי הנפשי הידרדר כתוצאה מכך קיבלתי כדורים. וזאת לאחר שנים של חרם בבית ספרי שלא סייע למצבי במיוחד.לפני הצו הראשון הפסיכאטר שלי המליץ לי ולהורי שלא אעשה צבא ולתת מכתב ממנו שמצהיר שאין ביכולתי לעשות צבא בעקבות מצבי הנפשי.ואכן עשינו כך לצערי.כל כך רציתי לעשות צבא אבל אמא שלי איימה עליי שאם לא הוציא פתור ובעקבות השירות הצבאי מצבי הנפשי יתדרדר זאת טעות שלא כדאי לשלם עליה מחיר,פחדתי מהצבא אז לקחתי את המכתב והוצאתי פתור,למרות שכאשר הקב״ן בדקה אותי היא התרשמה שאני יכולה לעשות צבא אך נתנה לי פתור בכל זאת בגלל ההמלצה של הפסיכאטר שלי. כרגע אני עושה שירות לאומי ומאז שלקחתי את התרופות אני מרגישה בעיות התפקוד המיני שגורמות לי סבל רב ועוד בעיות אחרות של עדישות רגשית לדברים בחיים,בנוגע לתפקוד המיני כאילו אף אדם מאז שלקחתי את התרופות לא מזיז לי ולא מושך אותי וזה מוזר מידיי כאילו אין לי רגשות,אני יכולה לדמיין דברים מיניים וזה לא יגרה אותי ולא יזיז לי.מה לא בסדר איתי!!הבעיות בתפקוד המיני יכולות להיות מהתרופות או כסימפטום למצב הנפשי או ממצב גופני רפואי,ואני לא יודעת ממה זה למרות שזה התחיל מהיום הראשון שהכנסתי את התרופות לגוף עדיין אין לדעת,בנוסף ההורים שלי לא מוכנים לעזור לי כספית לשלם על סקסולוג ואני סובלת מזה ואין טעם לחיי אם אני לא יכולה להתאהב פיזית ורגשית.בנוסף יש לי פחדים וחששות מפרופיל 21 אני מפחדת שזה יהרוס לי את העתיד,האם יש מסלול מיוחד לאנשים במצבי שהם מספיק בריאים נפשית בשביל לשרת אך המצב הנפשי שלהם לא פרפקט?,לא בתפקידים משמעותיים מידי שיכולים להזיק להם נפשית.האם אפשר לשנות את הפרופיל ולהשתלב בצבא בפרופיל יותר גבוהה אך עדיין נמוך ? נגיד כמו אסתמה שמגייסים אותם אך יורד להם הפרופיל ובכל זאת משלבים אותם בצבא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה ממשהו שמטריד אותי מאוד, אני לא יודעת מה לעשות עם החיים. - תגובה

יאיר לוי
    17/04/2016

שלום לך,

נשמע לי שהחיים שלך לא קלים לאחרונה, ושיחד עם זאת, את מנסה להתמודד איתם בכל כוחותייך. אני מניח שיש מסלולים שכאלה בצבא, כפי שתארת, אך את התשובה המוסמכת ביותר יכול לתת לך הקב"ן בצבא/במסגרת השירות הלאומי שלך כעת. בנוסף, מכיוון שיש לך גם פסיכיאטר שמכיר אותך, אני יכול להמליץ לך לפנות גם אליו, להסביר לו את מצבך הנפשי הנוכחי, ושאת מבקשת לבחון מחדש את האפשרות להתגייס לצה"ל. בכל מקרה, כדאי שהפנייה שלך תהיה בתיאום של הפסיכיאטר שלך ושל הקב"ן בצבא, כך שאולי יחד איתך, תוכלו לחשוב על המסלול בצבא, שיענה לצרכייך.

בהצלחה רבה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו