מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שונאת את החיים האלה ,לא יודעת מה לעשות יותראנונימית13/04/2016
שלום לצוות הפורום יש לי בעיה שגורמת לי סבל, אני סובלת מאוד מכך שאין לי מאגר חברים בכלל ,אני מנודה ועשו עליי חרם שנמשך מכיתה א עד יב, וכל יום שעובר הבדידות מכאיבה לי יותר , בנוסף הבעיה המרכזית היא שקשה לי להיסתדר עם אנשים זה בא ליידי ביטוי בכך שאני נלחצת מאנשים וכל פעם שאני בלחץ אני מתחילה לדבר שטויות.אני לא יודעת מה לעשות,אחר כך אני מרגישה לא טוב עם עצמי ,כאילו המוח שלי ננעל ואני לא קולטת כלום כשאני בלחץ, בנוסף אני לחוצה מאנשים ובעיקר מבנות בגילי, אני מפחדת שהן ירגישו שאני נמשכת אליהן כתוצאה מכך אני מתרחקת מהן. פעם הייתה לי חברת ילדות אחת וזאת החברות היחידה כמעט שהייתה לי אי פעם. והיינו חברות ממש טובות, בכיתה ט הקשר התנתק נסיתי לשמור עליו אבל לא הצלחתי כי היא עברה מקום לעיר רחוקה וזה היה כבר קשה מידיי. בנוסף אף פעם לא הצלחתי לתת בה אמון .בנוסף כל חברות תתפרק ואני יהרוס אותה אם אני אחשוף למישהי שאני נמשכת אליה(יש לי נטייה להימשך לכל מישהי שאני נקשרת אליה רגשית, בדרך כלל רוב הסיכויים שזאת חברה טובה כמו במקרה עם אותה חברה שהייתה וגם חברויות קצרות אחרות שנקשרתי וניתקתי איתן את הקשר מרצוני מהסיבה הזאת והרסתי את אותן חברויות) . האם לכל חברה שתיהיה לי אני ימשך וכל חברות תיהרס בגלל זה , מה עליי לעשות כדי ליצור קשר אמיתי וחברות רגילה בלי זה . בנות יכולות להיות אכזריות . ויצחקו עליי ויפגעו בי אם הן ידעו ,אז אני מעדיפה להיתנתק ולסיים עם זה מבלי שידעו ,מה עליי לעשות ואיזה סוג של טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לסוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונאת את החיים האלה ,לא יודעת מה לעשות יותר - תגובה
יאיר לוי19/04/2016שלום לך,
אני שומע הרבה כאב בדברים שלך. את כותבת שאת סובלת מאד מכך שאין לך חברים, וזה נשמע שאת סובלת מבדידות רבה כבר הרבה זמן. בנוסף, את מציינת הרבה קשיים בין אישיים, שמקשים עלייך ליצור חברויות, או לשמור על קשרים משמעותיים. נדמה שמצד אחד יש לך צורך גבוה בקשר קרוב, בחברות, מצד שני, את מרגישה שזה גם משהו שיכול לפגוע בך מאד.
כמו שכתבת, אני שותף לדעתך שטיפול פסיכולוגי ימומלץ עבורך במקרה הזה, הוא יוכל לסייע לך להתמודד טוב יותר עם הקשיים הבין אישיים האלו. לדעתי, טיפול פסיכולוגי דינמי יועיל לך מאד, אך את יכולה לבדוק גם אפשרות של טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT).
בהצלחה,
יאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)