מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצהחני16/04/2016
חג שמח לכולכם.אשמח להמלצה על ספרי פסיכולוגיה חיובית כדי לעזור להבין את הבעיות שלי גם לבד.המלצה מישהו יכול לתת לי? אני ממש מודה לכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מהירה
חני16/04/2016תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מהירה - תגובה
יאיר לוי17/04/2016היי חני,
מאחר וישנם המון ספרים שנוגעים בהרבה נושאים, אז האם תוכלי להסביר מעט יותר (אין צורך לפרט יותר מדי, אם אינך רוצה) מהן הבעיות שלך שאיתן את רוצה להתמודד לבד? (האם מדובר על בעיות משפחתיות, מצב רוח, חרדות, דיכאון וכדומה)
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חני17/04/2016חג שמח יאיר לשאלתך: אני סובלת ממצבי רוח משתנים בעיקר דיכאון וחרדה.אשמח עם תוכל להמליץ לי על ספרים בנושא,תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לעבוד על זה לבד
חני17/04/2016בעיקר בדיכאון וחרדות,אודה על תשובתך המהירה.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לעבוד על זה לבד - תגובה
יאיר לוי18/04/2016היי חני,
כפי שציינתי, יש המון ספרות מקצועית ופופולארית לגבי תחומים אלו. אני יכול לציין כאן למשל את - "התמודדות עם חרדה" של אדמונד בורן ולורן גאראנו, או את - "להתגבר על הדיכאון צעד אחר צעד" של מייקל אביס וכריסטופר מרטל. אלו הן רק דוגמאות כמובן.
אני יכול להמליץ לך לגשת לחנות ספרים (או לספריה) ולעיין בספרים המצויים שם, לראות למה את מתחברת, מה מהם מוצא חן בעינייך יותר, או מה את מוצאת שמדבר בשפה שלך. זה הרי מה שחשוב.
בנוסף, חשוב לזכור שזה לא "או-או", או ספר לעזרה עצמית או פנייה לטיפול מקצועי. להיפך, הרבה פעים הדברים משלימים, וכדי שהטיפול יצליח, הרבה פעמים האדם גם צריך להיות בעל מוטיבציה לעזור לעצמו.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יאיר
חני18/04/2016על העצות הנהדרות אני אברר על הספרים שיהיה לך חג שמח ולכל הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)