מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום,אני צריכה עזרהרומי17/04/2016
יש לי משהו שאני עוברת בתקופה האחרונה שמאוד קשה בחיים שלי. במהלך התקופה איבדתי את סבתא שלי ומאז אני כמעט ולא אוכלת קשה לי לישון ולתפקד ומדוכאת.התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי והייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות בשביל לעודד את עצמי להרגיש יותר טוב לגבי עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי
רומי21/04/2016חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי - תגובה
יאיר לוי27/04/2016היי רומי,
חג שמח, אני מתנצל על האיחור במענה.
את מציינת שאת מדוכאת בעקבות הפטירה של סבתא שלך, ושהתחלת טיפול פסיכולוגי. אני מבין שאת שואלת מה מעבר לכך את יכולה לעשות כדי להרגיש יותר טוב. מאחר ואיננו מכירים, קשה לי לומר בדיוק מה יכול לעזור לך, מה את אוהבת/אהבת לעשות ומאילו דברים נהנית בעבר, ויכולים אולי לשפר את הרגשתך בהווה. אינני יודע גם כמה זמן את בטיפול, אבל אולי את רומזת כאן שאת עדיין לא מרגישה טוב, כפי שאת רוצה להרגיש.
אז דבר ראשון, אני יכול להציע לך להעלות זאת גם עם המטפל/ת שלך, ולחשוב יחד על דברים שכאלו (תחביבים, לפגוש משפחה/חברים, לצאת להליכה, לדבר בטלפון עם חבר/ה וכדומה). לחשוב על כל מיני דברים שאת יודעת מנסיונך שגורמים לך להרגשה טובה ולבדוק מה מהם את יכולה לעשות כעת, בהתאם לרמת הכוחות שיש לך. עצה נוספת - תתחילי עם משהו אחד ביום. עשי בכל יום משהו אחד, זה יכול להיות אפילו משהו אחד קטן (סתם דוגמא - לשתות קפה ועוגה במרפסת), ומשם תראי איך את יכולה להרחיב רשימת הדברים הללו.
דבר נוסף, אם את מרגישה שמצבך לא משתנה או חלילה מחמיר כבר תקופה ארוכה, הייתי שוקל גם טיפול תרופתי מתאים. את יכולה כמובן גם לבדוק את האפשרות הזאת עם המטפל/ת שלך.
בהצלחה,
יאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)