ההורים והפסיכיאטר לא מקשיבים לי ואני מתה מבפנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההורים והפסיכיאטר לא מקשיבים לי ואני מתה מבפנים
    123
    19/04/2016

שלום,אני בת 19 ואני לא יודעת מה לעשות,אני מוטרדת מאוד מאז שלקחתי כדורים פסיכאטרים . וזאת בגלל תופעת לוואי שספק אם היא מהכדורים. אני סובלת מכך שמאז שלקחתי את התרופות אני לא נמשכת לאף אדם,אני יכולה לדמיין דברים מיניים וזה לא מזיז לי ובטח שלא להימשך מינית. אמרתי זאת להורי וציינתי גם שזה מטריד אותי ומפריע לי בתפקוד היומי ומטריד אותי יום יום,אני ממש בפחדים שהכדורים פגעו לי במוח והעניין המיני קרה בגלל זה,בנוסף אני שואלת את עצמי יום יום ממה זה קרה לי ואיך ומה אני יכולה לעשות כדי שזה יפסיק ואחזור לעצמי.בנוסף שיתפתי בכך גם את הפסיכאטר והוא כבר שנתיים לא עושה כלום בנושא ואומר לי שאין לו תשובה אם זה מהכדורים או לא.אני שנתיים סובלת וההורים שלי לא מאמינים לי ולא עוזרים לי לשלם לסקסולוג אפילו וגם אין לי כסף בשביל זה לבד,זה עולה המון !! אני רוצה רק סקסולוג פרטי וזה יקר.כי אני לא רוצה שייחשף עניין התרופות לגופים ציבוריים.ואז יכתבו לי את זה למקום עבודה בטופס בריאות ויפגעו בפרטיותי ובכבודי ויעשו לי אפלייה.כמו שעושים להרבה אנשים לצערי הרב. בנוסף עוד בעיה שמטרידה אותי שאחת מתופעות הלוואי של התרופות הכל כך מסוכנות האלה היא סוכרת ,והסוכר שלי בדם עלה לי למאה ושבע,ושוב הרופא לא מפסיק את הטיפול התרופתי למרות שזה כבר פוגע לי בבריאות, בנוסף אם הייתה לי ברירה לא הייתי לוקחת את התרופות זה לא שאני במצב נפשי כל כך קשה אלא שאימא שלי מאיימת עליי שאם לא אקח היא תעיף אותי מהבית,כי יש לה חרדות ממני שרובם דיי סתמיות ,בגלל שיש לה סטיגמות על אנשים שמטופלים מתרופות ולצערי מהילדות אני לוקחת תרופות רק כי התבודדתי בגן וכאילו אובחנתי לרעה עד כמה שאפשר לאבחן ילדה בגיל הגן(אבחונים מגיל כזה לא אמינים בהכרח ויש עם זה בעייתיות)בעצם חרצו את דיני מגיל צעיר והרסו את חיי ואני לא יודעת מה לעשות יותר. יש לי במציאות בעיות מגיל צעיר שחלק מהאבחונים אני יודעת שנכונים וחלק לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההורים והפסיכיאטר לא מקשיבים לי ואני מתה מבפנים - תגובה

נטע אדלר
    02/05/2016

שלום לך,
    נוסף על הקשיים שאת מתמודדת איתם מקטנות ואשר בעקבותם את נעזרת בטיפול תרופתי, נראה שעם ההתבגרות נוספו קשיים הקשורים ביחס לתרופות ובהשפעה שלהן עלייך. את מתארת תופעות שמטרידות אותך מאוד, כמו ירידה בחשק המיני ועליה ברמות הסוכר. לצערי, אינני יכולה לדעת מכאן, האם יש קשר בין התופעות הללו לבין התרופות שאת נוטלת. הרופא המלווה אותך הוא זה אשר אמור להסביר ולתמוך.
    נראה לי שהקושי המרכזי שאת חווה כעת קשור בסוגיות של אמון בטיפול התרופתי וברופא המטפל. אני מקווה שאת מלווה בטיפול רגשי ואם לא, אני מציעה בחום שתהיי מלווה בטיפול בו תוכלי להביע דאגותייך בפני מטפל והוא יהיה לך לאוזן קשבת ובמקרה הצורך יוכל לסייע בתיווך בינך לבין ההורים והרופא.

הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדובר בבעיה בחשק המיני יותר גרוע

אני ששאלתי
    02/05/2016

לא מדובר בבעיה נפוצה שהיא בעייה בחשק המיני הבעיה נקראת בשפת הסקסולוגים בעיה בעוררות המינית ,הבעיה שתיארתי היא חמורה בהרבה מבעיית חשק מיני, מה שתיארתי זה אחד לאחד מה שאני מרגישה , זוהי בעיה ברגש ההתרגשות המינית שנגרמת על ידי אדם ,מה שנקרא משיכה פיזית לאדם שפתאום את מתרגשת ממנו ויש לך פרפרים בבטן או נמשכת אליו.אז בקיצור פתאום מהיום שלקחתי את התרופות אז אין לי את זה,הייתה שחקנית שמשכה אותי מאוד פעם ופתאום אני רואה אותה וכלום לא קורה לי מבפנים ובכלל כלום לא קורה לי אם אף בחורה מאז היום הראשון שלקחתי את התרופות. אני כרגע לא יכולה להתאהב ולהתגרות מינית משום דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדובר בבעיה בחשק המיני יותר גרוע - תגובה

נטע אדלר
    28/05/2016

אני מתנצלת על העיכוב במענה.

אני קוראת את הקושי שאת מתארת ואת הקשיים הנלווים לטיפול התרופתי. מאוד ממליצה לך להיעזר בטיפול רגשי. נראה שמעסיקים אותך נושאים רבים ועניין היעדר ההתאהבות והמשיכה הוא אמנם מרכזי אך לא היחיד ולכן, נראה לי שכל מטפל רגשי, קרי: פסיכולוג, עו"ס קליני, עשוי לסייע לך ואולי אף להוות גשר בינך לבין הורייך והרופא.

היי בטוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו