מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי קוראים לי שי-לי אשמח אם תעזרו לישי-לי29/04/2016
היי,
אני חיה עם חבר שלי בבית הוריו,
ואני מרגישה שהאושר שלי תלוי בו מאוד , זאת אומרת אם אנחנו עושים משהו אני נעשה מאושרת ואם לדוגמא אחרי סרט הוא מחליט לעשות משהו אחר לדוגמא לשחק במחשב אוטומטית אני נעשת עצובה...
היו לי בעבר כמה חברות והרחקתי את כולן ממני כי אני מנסה ליצור סביבי סביבה חדשה כי הן היו מאוד דכאוניות , כל היום דיברו על כמה שרע להן וכמה שקשה להן וכאשר דיברתי איתן על העניין שזה משפיע עליי מאוד הקשר פשוט דעך ...
כך שכרגע אין לי חיי חברה.. אני מנסה להעסיק את עצמי בדברים שונים בטלויזיה בציור במוזיקה וזה לא הולך לי כל כך אני נכנסת לדכאון ובוכה כל הזמן.. זה מאוד משפיע על חבר שלי וכמובן שעליי שאני לא מסוגלת להתמודד עם עצמי ואני פשוט לא מצליחה להיות מאושרת...
אני והוא מתכננים לגור ביחד ואני מפחדת מאוד שהקשק יהרס בגלל זה .. שהוא ירגיש שהוא חייב להיות איתי כי אני בדכאון כי אני לא מאושרת...
אשמח אם תעזרו לי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קוראים לי שי-לי אשמח אם תעזרו לי - תגובה
יאיר לוי03/05/2016היי שי-לי,
אני שומע הרבה עצב בדברייך.לפי התיאור שלך, נשמע שלעיתים קרובות קורה שהעולם הפננימי שלך מושפע מאד ממה שקורה "בחוץ", אירועים חיצוניים מאד משפיעים עלייך. למשל, כתבת שהרחקת כמה חברות מעלייך, מאחר והן היו דיכאוניות, וניסית ליצור לעצמך סביבה חברתית חדשה. ציינת גם שכיום, עם החבר שלך, "האושר שלי תלוי בו מאד". כלומר, ההרגשה שלך הרבה פעמים תלויה במה שקורה מסביבך. היום אני שומע שאת סובלת מאד, שאת במצוקה רגשית גבוהה, ושאת חווה הרבה עצב ובדידות.כתבת גם שאת מנסה לעזור לעצמך בכל מיני דרכים (להעסיק את עצמך בציור, מוסיקה, טלויזיה), אך ללא הצלחה.
לאור התחושות הקשות שלך, ומכיוון שנשמע שאת לבדך לא מצליחה לצאת מהמצב הרגשי הקשה הזה, ובגלל החשש שלך לגבי המשך הקשר הזוגי שלכם, הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי לצורך קבלת סיוע רגשי מגורם מקצועי, שיוכל לסייע לך לשאת את המצב הלא פשוט הזה, ולנסות להתמודד איתו טוב יותר.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שי- לי
שולי14/05/2016שלום שי- לי,
אני מבינה שקשה לך כל פעם שאת מתרחקת מחבר שלך ומנסה לחיות בשביל עצמך בלבד אבל כנראה שזה רק קושי בהסתגלות. לפעמים אנחנו נקשרים לחבר שלנו ובהתחלה כמו תמיד האהבה היא הכי עוצמתית וגדולה אבל אני מניחה שאותו רגש בעייתי של תלות בחבר ידעך קצת עם הזמן. בנוגע לחברות שלך, את אמרת בעצמך שאת מרגישה עצב בחיים אז הן לא היחידות שמשדרות כלפייך עצב אלא גם את משדרת כלפיהן אז אני מניחה שההתרחקות מצדך לא מוצדקת. לפעמים קשרים משתפרים מתוך רגשי הזדהות. ברור שתמיד אנחנו מחפשים מישהו שיחזק אותנו אבל גם מי שיבין אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד !!
שי-לי15/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)