בעיות חברתיות שלא נפתרות איך מטפלים ומה יהיה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות שלא נפתרות איך מטפלים ומה יהיה?
    3333
    01/05/2016

שלום, אני מדברת שטויות הרבה פעמים כשאני בלחץ ומתנהגת כמו דפוקה, אני מתביישת מאוד בעצמי, קשה לי לתקשר ויש לי אמירות חסרות טקט ולפעמים אני צוחקת ממבוכה. בנוסף אני ממש חסרת ביטחון ברמה כזאת שכשאני מדברת מרגישים את הטון דיבור החסר ביטחון וזה נשמע מפגר. אני מיואשת מאוד כי מכיתה א עד יב אין לי חברים(לפני שנה סיימתי תיכון) וכרגע מאגר החברים שלי הוא אפסי ואם אני אמשיך ככה אני מפחדת שאכנס חלילה למצב של ייאוש .אננ עצובה מאוד כתוצאה מכך והדבר היחיד שמביא לי תקווה זה הפנטזיות והחלומות שלי שיום אחד זה יעבור. איזה סוג של טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לסוגיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות שלא נפתרות איך מטפלים ומה יהיה? - תגובה

יאיר לוי
    01/05/2016

היי,

נשמע שאת חווה קושי רב במסגרת של אינטראקציות חברתיות ויחסים בין אישיים מסוג זה או אחר. את בחורה צעירה ואני כן שומע בין השורות שלך שאת מעוניינת בקשרים, בחברים, אפילו מאד מעוניינת וזקוקה לכך. יחד עם זאת, נראה שעצם יצירת הקשר יכולה להיות מאד מסובכת עבורך. את מתארת רגשות של בושה, תסכול, לחץ, עצבנות ומבוכה. באופן כללי, את מציינת שאת חסרת ביטחון ושאין לך חברים, ונשמע לי שהמצוקה הרגשית שלך היא גבוהה בגלל הקשיים האלה.
    בשל המצוקה הרגשית שלך, הקשיים שאת מתארת, ובגלל הרצון שלך שהדברים יראו אחרת אצלך בחיים, אני יכול להמליץ לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי. בטיפול זה תוכלי לשתף בחויות אלו, להתבונן בהן, לנסות ולהבין את הקשיים החברתיים שלך, ויחד עם הפסיכולוג/ית, תוכלו לחשוב על דרכי התמודדות שיהיו טובים ויעילים יותר עבורך.

בהצלחה רבה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו