מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להפסיק לברוח ולהתחבר למציאותברטה05/05/2016
הייתי ילדה מוכה
הייתי ילדה מכה
הייתי אגואיסטית ומרוכזת בעצמי
ברחתי משם אל גברים שגרמו לי להרגיש "כמו נסיכה"
עכשיו אני בורחת אל הספורט ואל העבודה
עובדת כמה שיותר אובססיבית לאוכל ולמשקל
עייפה כל הזמן ולא מצליחה לעבוד כמו בן אדם נורמלי
איך מתחברים למציאות ויוצאים מכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפסיק לברוח ולהתחבר למציאות - תגובה
יאיר לוי24/05/2016היי ברטה,
נשמע שעברת הרבה חויות קשות בחיים. כשקראתי את מה שכתבת עלו אצלי הרבה שאלות. סיפרת שאת בורחת כל הזמן - למה? למה את מרגישה שאת צריכה לברוח כל הזמן? ממה? האם תמיד זה היה ככה? ועוד ציינת - "אני עייפה כל הזמן ולא מצליחה לעבוד כמו בן אדם נורמלי". למה זה ככה?
ובאמת רק מלקרוא את מה שכתבת כבר מתקבלת התחושה של חוסר מנוחה, של מתח, של משהו לא רגוע בפנים.
מה יכול לעזור לך במצב הזה? הייתי רוצה להזמין אותך לעצור לרגע, לנשום, להתבונן בעצמך. לחשוב לרגע, לנוח. לשאול שאלות, לנסות להבין מה את מרגישה, במקופ לנסות ולרוץ כל הזמן מדבר לדבר.
אינני יודע האם את בטיפול או לא, אבל נראה לי שטיפול פסיכולוגי יכול להועיל לך בדיוק מהכיוון הזה.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)