איך מתמודדים עם כעס בעקבות מקרה שקרה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים עם כעס בעקבות מקרה שקרה לי
    גל
    07/05/2016

חייב חייב עצה:

חבר מאד טוב (או לפחות ככה חשבתי), נתן לי מספר של מישהי כדי שאתקשר אליה ואצא איתה...
    לא כ"כ התלהבתי מסיבות שונות ואמרתי לו שכרגע אין לי עניין..

הוא המשיך ללחוץ עליי ולהתקשר, אמרתי שאחשוב על זה...
    למחרת, שאל אותי אם התקשרתי כי אמר שהוא הבטיח לה שאתקשר, אמרתי שאעשה את זה בערב...

בערב, שאל שוב,אמרתי לו שסבבה אתקשר...

כשהתקשרתי... התברר לי שמדובר בטעות במספר והבחורה שהתקשרתי אליה היא נשואה עם ילדים.. אז הייתי בטוח שהוא טעה במספר...

כשחזרתי אליו...הסתבר לי שזאת הייתה בדיחה והוא נתן לי במתכוון מספר של בחורה לא קשורה...

כרגע, אני ממש ממש כועס...זועם אפילו..עדיין המום מהמעשה
    הוא חושב עדיין שמדובר בבדיחה וצריך לקחת את זה בקלות...

והשאלות שלי אליכם:
    מה עושים במצב כזה?
    האם זה אמור להצחיק אותי?
    מעבר לעובדה ש"עבד" עליי..עירב פה בחורה זרה שאינני מכיר
    האם צריך לקחת דבר כזה בקלות?

מה שעובר אצלי זה אכזבה, כעס, רצון לנקמה..סוג של משבר אמון חזק מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר נתן טלפון של מישהי עם ילדיםבעיה

שולי
    14/05/2016

שלום גל,
    אותי זה היה מאוד מכעיס ומעצבן והייתי מחפשת לנקום. זו התנהגות מגעילה שפוגעת גם בך וגם באישה הנשואה.
    יכול להיות שחבר שלך הוא דיסלקט ולא מבין אבל יש גבול לכל תעלול. אני הייתי מציעה לך לתת גם לו מספר טלפון של מישהי לא מתאימה אבל זה לא הפתרון היחידי כאן. יש אנשים שצריך לנתק איתם את הקשר אם הם מתנהגים התנהגות כזו דוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתמודדים עם כעס בעקבות מקרה שקרה לי - תגובה

יאיר לוי
    26/05/2016

היי גל,

אני שומע שנפגעת מאד מההתנהגות של החבר שלך. אתה מאד עצבני וכועס עליו, ויש לך את כל הסיבות הראויות לכך. הוא חשב שהוא עושה מעשה מצחיק, מעין "מתיחה" שכזו, אך עבורך זה היה מאכזב ומכעיס מאד. ציינת שאתה חווה כרגע משבר אמון מאד חזק, ובצדק, הרי נפגעת מאד מהתנהגותו. אתה שואל "האם צריך לקחת דבר כזה בקלות"? אני לא חושב שיש נורמות או כללים לגבי "איך צריך" לקבל חוויה שכזו. אתה קיבלת את זה כפי שקיבלת את זה. אולי מישהו אחר היה חווה זאת באופן אחר, אבל אתה מרגיש מה שאתה מרגיש, והחוויה הזו שלך היא החשובה כאן בעיניי. התבונן פנימה ותחשוב מה היית רוצה לעשות עם זה, מה היית רוצה שיקרה עכשיו עם היחסים שלכם. בנוסף, האם ניסית לדבר איתו על זה? אולי הוא לא חשב שזה יפגע בכך ככה, אולי הוא לא מכיר אותך מספיק, אם כך הוא התנהג? אם היחסים שלכם חשובים לך, נסה אולי ליזום שיחה פתוחה איתו בנושא, ולנסות ללבן ביניכם את הדבר.

בהצלחה,
    יאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו