עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    דנית
    08/05/2016

אני גרה במקום פינתי. זה מקום לא נוח בית קרקע.כולם נכנסים ברכב ויוצאים מליד הבית .כולם עוברים ושבים מליד הבית.יש הרבה הולכי רגל שעוברים ממש מול השער שלנו.בשבת החנתי טרקטורון במדרכה.אשה אחת ראתה שהמדרכה חסומה מהטרקטורון.זרקה מילה וירדה לכביש .כמובן שהיא הלכה ברגל. מה היתי צריכה לענות לה.כי לי לוקח זמן לענות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה - תגובה

יאיר לוי
    09/05/2016

היי דנית,

הבנתי את התיאור של המקרה שלך, לא הבנתי מה בקשתך מאיתנו. מה בעצם את שואלת אותנו כאן בפורום פסיכולוגיה? אשמח אם תוכלי להבהיר את העניין.

יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

דנית
    09/05/2016

אני שואלת שאישה רגישה מאד וכל דבר נפגעת.מה עונים במצב כזה? והאם זה מוצדק שהיא זרקה לי מילה כי חסמתי באופנוע את המדרכה להולכי רגל? פשוט מה לענות לחוצפה וקללות? אני מאוד רגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרקטורון חונה במדרכה

שולי
    14/05/2016

שלום דנית,
    יש מקרים שצריך להתעלם וכנראה זה המקרה כאן. מה את צריכה לרדת לרמה שלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרקטורון על המדרכה- המשך

שולי
    14/05/2016

אבל בעצם למה החנת טרקטורון על המדרכה- את אשמה- את צריכה להתנצל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו