קבלת החלטה חשובה קריירה מול משפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קבלת החלטה חשובה קריירה מול משפחה
    מ
    14/05/2016

שלום..
    אני עו"ד מזה ארבע שנים אני עובדת במשרד יחסית בינוני ,, יש לי בן שנה וחצי עד עכשיו
    הכל היה נוח כי אי עבודת בעיר בה אני גרה ליד הגן של הבן שלי ונוח לי כי אני יכולה לקפוץ מתי שאי רוצה לבדוק אותו ואני מסיימת ב 5 ..
    אבל לאחרונה הוצעה לי משרב חדשה במשרד גדול ומהווה הזדמנות להתקדמות אבל זה אומר לעבוד משבע עד שבע 5 ימים בשבוע ,,, משכורת רגילה לא גבוה...רק עניין ההתקדמות חשוב.. זה אומר לקנות אוטו או להקפיץ אץ העלי כל יום ולהחזירו מעבודה ויש ימים בהם יצטרך טרמפ..הכי חשוב זה אומר להשאיר את הילד שלי יותר שעות בגן ואחר עך אצל חמותי עד שבע ..וגם אי אצטרך לדחות לידה שנייה לפחות שנה..
    קשה לי לקבל החלטה בעניין זה מאחר וכאן יש התנגשות קריירה והתקדמות מול משפחה ..
    איך אפשר לקבל החלטה כאן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת החלטה חשובה קריירה מול משפחה - תגובה

יאיר לוי
    26/05/2016

שלום לך,

אני מתנצל על העיכוב בתשובה.
    נראה לי שאת מתארת בצורה הטובה ביותר את הדילמה שבין קריירה למשפחה. איך למצוא את האיזון ביניהם? במה להשקיע יותר? איפה אני ארגיש יותר טוב עם עצמי, או לחילופין - פחות רע? ועוד ועוד תהיות ושאלות טבעיות בהחלט.
    זו אכן דילמה משמעותית ביותר, המערבת הרבה שיקולים אישיים ומשפחתיים. לומר שיש לזה תשובה פשוטה וחד משמעית? אינני חושב כך. אני מניח שלכל דרך שתבחרי, יהיו לה את הפלוסים והמינוסים שלה. אין כאן תשובה שהיא "נכונה" מול תשובה "לא נכונה", זו לא החלטה של שחור ולבן. נדמה לי שהנחת הבסיס תאמר שכנראה אין דרך שבה כולם יהיו מרוצים, לכולם יהיה נוח, וכולם יהיו מסופקים מהפתרון שבחרת. לאור זאת, נסי לראות מה חשוב לך כיום בחיים, מה עומד על הפרק היום, לעומת מה ניתן לדחות לשלב מאוחר יותר בחיים, וזאת בדגש על השלב הזה שבו את נמצאת היום. בהחלט יכול להיות שבעוד שנה, התמונה תהיה שונה, והשיקולים יהיו שונים. כל מה שאת יכולה לעשות זה לקבל את ההחלטה הטובה יותר לדעתך נכון לזמן הזה ובהתאם למידע שיש ברשותך. אני כן יכול להמליץ לך לשתף את בעלך בדילמה הזו, לשמוע מה דעתו בעניין, כיוון שההחלטה שלך היא אמנם מאד אישית, אך גם כזו הנוגעת לכלל חיי המשפחה שלך.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו