אמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא
    l_ronit@smile
    01/06/2007

שלום אני אמא לשלוש בנות קטנטנות ומקסימות -הבכורה בת 4 וחצי האמצעית בת 2 וחצי והקטנה בת שלושה שבועות
    מזה זמן רב שמשתלטת עליי "יישות אחרת" ואז אני מאבדת את הסבלנות בגלל דברים קטנים
    אני לא מסוגלת להתמודד עם התחצפות עם בכי מיילל ואז אני צועקת עליהן ולפעמים אני אפילו מפליקה להן-אני יודעת שמה שאני עושה אינו נכון ואינו בריא כי הן רואות אותי ומחקות אותי אבל ברגע האמת כאילו מישהו אחר משתלט עליי ואני נותנת לכעס לעשות בי כרצונו אני מרגישה חוסר אונים כי במשך היום אני עושה חעצמי שטיפות מוח שמה שאני עושה לא נכון ושזה יפגע בהן לטווח הארוך ואני גם בוכה בגלל זה לפעמים אולם ברגע האמת כאילו הכל נשכח ואם אני לא אצעק ולא אתבטא לא יפה ואפילו אפליק אני לא ארגע
    אנא עזרו לי אני מאגישה שאני מאבדת את הבנות שלי ואת השפיות
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא יקרה,

תקוה
    02/06/2007

תנסי לחשוב ולהזכר, למה באמת את מאבדת שפיות,
    אולי זה בגלל דברים שקרו לך בעבר? אולי זה חלום שמתנפץ למול עיניך? אולי הציפיות שלך מעצמך מאד גבוהות?

לי זה עזר קצת שניסיתי לראות מאפוה זה מגיע לי, וכשאני כועסת אני מזכירה לעצמי בכח שזה בסך הכל ילד שלא יודע הכל ולא מבין הכל , כך זה קצת מרגיע, ואז אני מהר מהר מחבקת את הילד שלי. ולאט לאט הכעס נשכח.
    אח"כ אני מנסה להכנס לנעליים שלו ולהבין מה עומד מאחורי ההתנהגות,
    ואז אני מחבקת שוב ושוב.
    כשמניקים אהבה לידים הם קולטים. וחוץ מזה אני תמיד מסבירה לילד שלי שלאמא מותר קצת לכעוס אבל היא תמיד אוהבת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא יקרה...

רונן דוד
    03/06/2007

אני לא מבין איפה האבא בתמונה ?!,

לדעתי את חייבת לפרוק את הכעסים בדרכים אחרות,
    אני ממליץ על ספורט ו/או חבר טוב או בן משפחה,
    את חייבת לספור עד 10 לפחות לפניי שאת מגיבה כך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו