תקיעות בחיים בגיל 23, מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקיעות בחיים בגיל 23, מה עושים?
    עדן
    28/05/2016

שמי עדן בת 23 מרגישה תקיעות בחיים אין לי תחושה של זמן ואני מרגישה שאני לא מכירה את עצמי לא יודעת מה אני רוצה ומה לעשות עם חיים אני מרגשה הרבה זמן פסימיות וריקנות מהחיים וחוסר ביטחון עצמי התחושות האלה מלוות אותי המון זמן מרגישה שאין לי תחושת זמן ולא יודעת מה היה ב3 שנים האחרונות אין שום אירוע משמעותי שהיה מרגישה שאני לא מכירה את עצמי את הרצונות שלי מחשבו ורגשות ומה לעשות עם חיי מה עושים במצב כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקיעות בחיים בגיל 23, מה עושים? - תגובה

יאיר לוי
    21/06/2016

היי עדן,

מתנצל על העיכוב בתשובה.
    את בחורה צעירה בת 23, ואת מציינת שחייך תקועים כרגע, שלא קורה איתך שום דבר, ושלא ברור מה יקרה איתך הלאה. זו הרגשה מאד קשה.
    בנוסף, את מתארת תחושה של פסימיות, ריקנות, חוסר ביטחון עצמי, שמלוות אותך גם הרבה זמן. אני התרשמתי גם מבין השורות של מה שכתבת, שמלוות אותך גם תחושות של עצב ובדידות. קשה להתמודד לבד עם כל התחושות הקשות שתארת.
    את שואלת מה עושים במצב הזה?
    מכיוון שנשמע שאת במצוקה מאד גדולה, שאת מרגישה שחייך תקועים ולא מתקדמים לשום מקום, ובגלל שאת רוצה שחייך יראו אחרת, את רוצה להרגיש יותר טוב עם עצמך, אני ממליץ לך עדן לפנות לטיפול פסיכולוגי דינמי. בטיפול שכזה יהיה לך את המרחב הבטוח להתבונן פנימה בעצמך, לשתף בדברים שמפריעים לך בחייך, וביחד עם הפסיכולוג/ית לחשוב על מה יוכל לעזור לך להתמודד טור יותר עם המציאות הלא פשוטה שאת חיה כיום.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו