מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב רוח ירוד ביומיים האחרוניםחני29/05/2016
שלום יאיר.
כבר הגיע מצב שהרגשתי הרבה יותר טוב מאז שכתבתי לכם תיפקדתי הכל היה טוב.פתאום ביומיים האחרונים קמתי בבוקר בהרגשה של חוסר אנרגיה ודיכדוך.איך אני יכולה להחזיר לעצמי את המצב רוח שהיה לי עד עכשיו? אגב מצאתי מקום התנדבות בה אני מתנדבת כרגע. יכול להיות אולי שזה חדש לי? אשמח לדעת מה לעשות כדי להחזיר את המצב רוח?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה נטע
חני02/06/2016ותודה על תרומתך לפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יאיר אשמח לתשובה מהירה
חני02/06/2016תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
חני05/06/2016למה לא עונים לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב רוח ירוד ביומיים האחרונים - תגובה
יאיר לוי06/06/2016היי חני,
אני שמח לשמוע שהתחלת להרגיש טוב יותר עם עצמך, ושמצאת לעצמך גם מקום התנדבות. לצד זה, את מתארת שהיו יומיים בהם קמת עם הרגשה יותר של דכדוך וחוסר אנרגיה. מה לעשות כדי להחזיר את מצב הרוח? שאלה טובה. קודם כל חשוב לזכור שמצב רוח יכול לנבוע מגורמים מסוימים, מסיבות מסוימות, אבל יתכן גם שהוא פשוט "ככה", בלי כל סיבה שאפשר כרגע לשים עליה את האצבע. הרי לא כל יום אנחנו מתעוררים עם אותה ההרגשה בדיוק, עם אותו מצב הרוח ורמת האנרגיות. טבעי שיהיו עליות וירידות מדי פעם. מה אפשר לעשות כדי להחזיר את מצב הרוח הטוב שהיה לך? אני יכול להמליץ לך לעשות את הדברים שאת יודעת שאת נהנית מהם (ספורט, הליכה, טיולים, עיסוק בתחביבים, מפגש עם חברים, משפחה וכדומה). את יכולה אפילו לכתוב לעצמך רשימה של 5 דברים כאלה, שמסבים לך הנאה, ולעשות לעצמך כל יום דבר אחד שאת נהנית ממנו.
בהצלחה,
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יאיר
חני06/06/2016תודה על התמיכה שיפרת לי את המצב רוח יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)