לגב נטע היקרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לגב נטע היקרה
    דנית
    29/05/2016

שלום לך יש לי שאלה בבקשה .שאלה ילדותית אבל אלמד מזה משהו בבקשה.אני סובלת מאו סי די תעשי מצווה טובה ותעני לי ובבקשה אל תגידי לי אין צורך לענות בבקשה אני רק אברך אותך. אז כחה

נערה עברה עם כלב מסוכן קרוב אלי ממש רעדתי מפחד.אחרי דקות של בהלה ראיתי שהיא גרה בסביבה .ניגשתי לגינה שאלה ואמרתי לה שנבהלתי נורא.אגב הכלב שלה רוטווילר. היא ענתה לי היא היתה רחוקה ממני וזה שקר.לפתע אמא שלה התערבה והתחילה לצעוק עלי ולקלל אותי הרבה קללות שלא נדע. אני כמובן בלחץ רועדת בגוף וחוץ מזה הם היו שנים ואני אחת. אמרתי לה שתעבור מה שעברתי והלכתי. את האשה הזאת אני רואה הרבה במספרה .אני לא יודעת אם היא זוכרת אותי.אנו לא חברות אבל מחלפות מילים במספרה.בא לי להגיד לה למה קיללת.בסך הכל באתי מפחד מהכלב.והיא קיללה תקפה הרבה.האם כדאי להגיד לה ואיך? ובנוסף מה שרציתי בבקשה שתעני לי לפנים משורת הדין ,האם המשפט שאמרתי לה שתעבור מה שעברתי .זו תגובה עדינה מדי לאחת שקיללה הרבה ועוד אשה מבוגרת? תודה בבקשה תעני לי סליחה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגב נטע היקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגב נטע היקרה - תגובה

יאיר לוי
    05/06/2016

היי דנית,

מאחר ונטע סיימה השבוע את תפקידה כמנהלת-שותפה לפורום, אענה במקומה.
    את מתארת סיטואציה באמת לא נעימה, שבסופה הגבת כפי שהגבת. אין לי תשובה לשאלה שלך, האם המשפט שאמרת הוא תגובה עדינה מדי לכמות הקללות שספגת מהאישה המבוגרת. אני מניח שנוכל לדעת זאת רק אם נשאל את אותה הגברת, איך היא הרגישה באותה נקודת זמן. יחד עם זאת, מעצם השאלה שלך אני יכול אולי להניח שהעניין כן מציק לך, שמשהו שם לא נותן לך מנוח.
    אני יכול להמליץ לך לבדוק עם עצמך האם את יכולה לתת לכל הסיטואציה הזאת לחלוף ולשקוע מאחורייך. הרי היא כבר התרחשה לפני די הרבה זמן. לא בטוח שאותה הנערה ואמה חושבת עלייך ועל מה שקרה באותה המידה שזה מעסיק אותך. נסי לערוך לך רשימה של נושאים שמבחינתך הם הכי חשובים עבורך בחיים, ולדרג אותם על פי סדר העדיפויות שלך. מה מעסיק אותך, מה באמת דורג דאגה וטיפול, למה כן עלייך להתייחס. בדקי האם הסיטואציה הזו נכללת בחמשת הדברים הראשונים שתצייני.

בברכה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו