מצוקה, יחסים עם גבר שבגד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה, יחסים עם גבר שבגד
    מיכאלה
    07/06/2016

שלום

אני לא יודעת מה לעשות כבר... אני בקשר עם גבר נשוי מזה ארבע שנים. האהבה גדולה. שנינו נשואים. יש הבדל של 25 שנה בינינו. לפני כשנה וחצי בזמן שהיה בכנס בחו"ל, הוא "בגד" בי. נכון, אני לא אשתו והוא בוגד בה איתי, אבל אני הרגשתי כמו סכין שחדרה ללב. והוא הוסיף חטא על פשע כשתיאר אותה "האישה הכי יפה"... בשיחות שערכנו טען, שהוא מקנא בי ואמר זאת ממקום של להאדיר את עצמו בגלל הקינאה כלפי. התנצל והתחרט ללא הרף. אני לא יכולה לסלוח לו. קשה לי כי אני מאוד קשורה אליו, אבל לא יכולה לסלוח לו. הוא נלחם עלי, לא מפסיק להתנצל. אבל אני לא סולחת. איזה גבר מדבר על אישה אחרת בפניה של האישה שאיתו? זקוקה לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה, יחסים עם גבר שבגד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה, יחסים עם גבר שבגד - תגובה

יאיר לוי
    21/06/2016

היי מיכאלה,

מתנצל על העיכוב בתגובה.
    התיאור שלך נשמע לי כמו סיפור מסובך מאד. מצד אחד, יש לך קשר של אהבה גדולה עם גבר, מצד שני, הוא נשוי. מצד שלישי, גם את נשואה. מצד רביעי, הוא היה עם אישה נוספת, מצד חמישי, את נפגעת מזה מאד וקשה לך לסלוח לו...נשמע לי שנכנסת לאיזה סחרור מסוים, שקשה מאד לצאת ממנו. קשה מאד לחשוב איך לצאת מהפלונטר הזה.את אוהבת אותו מאד, ויחד עם זאת, גם נפגעת ממנו קשות, אפילו כתבת שאת לא יכולה לסלוח לו. קשה לחשוב על "פיתרון" כלשהו למצב הסבוך הזה, פיתרון שבו את לא תיפגעי יותר, או שתיפגעי כמה שפחות.
    במצב העניינים הנוכחי, בגלל המצוקה הגדולה שאני שומע שאת נמצאת בה, אני יכול להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי, כדי שתוכלי לשבת לרגע עם עצמך, וביחד עם הפסיכולוג/ית לנסות לחשוב מה הביא אותך למצב הזה מלכתחילה, מדוע את מרגישה כך היום, ומה יכול לעזור לך גם בעתיד.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו