בקשר למעבר תפקיד בצבא-איש מילואים-יעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר למעבר תפקיד בצבא-איש מילואים-יעוץ
    אבי
    10/06/2016

שלום רב שמי אבי,אני חייל מילואים ואני זקוק לייעוץ.

כשהתגייסתי הוצעו לי 2 תפקידים נהג ומכונאי רכב ,בחרתי במכונואות. בזמן השירות הסדיר הבנתי שהתפקיד הזה לא מתאים לי וליכולותיי. אך מה שהשאיר אותי בתפקיד הזה במשך 3 השנים בסדיר היו החברים הטובים למחלקה ,והעובדה שביחידה שאליה שובצתי העבודה לא סזיפית וקשה כמו השאר באיזור הדרום ושבסוף יום הולכים הביתה. סיימתי 3 שנים ועכשיו כשאני במילואים שובצתי לגדוד מילואים שם העבודה יותר דורשנית ,ואני מרגיש מוכרח לבצע עבודה שהיא לא מתאימה לי וליכולותיי,איני מסוגל לתפקד בעודי בתפקיד הזה.

אני מתלבט האם לפנות לקב"ן. עכשיו שאלתי היא ,האם יש לי עילה בכלל לדבר איתו? האם מבחינה פסיכולוגית/נפשית יש סיבה לשחרר אותי מהתפקיד הזה?

המון תודה מראש ותודה על הקריאה .
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר למעבר תפקיד בצבא-איש מילואים-יעוץ - תגובה

יאיר לוי
    16/06/2016

היי אבי,

מתנצל על העיכוב בתשובה.
    לגבי שאלתך הראשונה, האם יש לך עילה לדבר עם קב"ן? נדמה לי שבהחלט כן. אגב, לא צריכה להיות "עילה" מיוחדת לשוחח עם הקב"ן. אם אתה מרגיש צורך בכך, אתה יכול לפנות למפקדים שלך, להסביר להם את מצבך, ולבקש מהם לראות קב"ן.
    לגבי השאלה השנייה, האם תהיה לו סיבה מספקת לשחרר אותך מהתפקיד הזה? זאת אינני יודע. לכשתפגוש את הקב"ן, שתף אותו במה שעובר עליך , הסבר לו את מצבך, והוא יתרשם ממצבך וייתן את המלצותיו בהתאם.
    יחד עם זאת, חשוב לי לציין אבי, שעוד לפני הפנייה לקב"ן, נראה לי שמומלץ יותר לנסות ולפנות ישירות למפקד שלך במילואים, או לחילופין ליחידת המילואים שלך, לקצינ/ת הקישור, להסביר להם את מצבך, ולבדוק איתם מה הם יכולים לעשות בנדון.

בהצלחה,
    יאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו